fredag 2 maj 2008

Temavecka Betydelse, Vackert ting

Sista dagen i temavecka Betydelse som utlystes av Från A till O med Jenny. Igår passade jag (helt enligt plan) men idag har jag ett litet bidrag.

Att hitta nåt som var Vackert var lite svårt, var går gränsen mellan fint och vackert egentligen...? Jag valde glaskulor, åh vad jag önskar att jag hade sparat flera sen jag var liten! (Har väl ynka 10 kvar ungefär).

Jag funderade på om jag skulle försöka hitta några kulspelande barn idag och fråga om jag kunde få köpa några fina kulor för att utöka min skatt :-) Men det är antagligen tveksamt om jag skulle ha lyckats hitta några kulspelare... Åh, det kanske finns att köpa?!

När jag var liten tyckte jag de var fina, eller söta :-) som den lilla lilla längst fram. Ny tycker jag de är fin-vackra :-) och så himlans sköna att hålla i!
P.S. Har fyllt i de jobbiga fyrkanterna idag :-)

5 kommentarer:

svartataket sa...

Vilken härlig bild!! Javisst kan du köpa kulor idag..leksaksffärer eller tom Maxi exp..

Trevlig helg!

Fröken Fräken sa...

Jag tror aldrig att jag hade glaskulor som barn - har tagit igen det genom att köpa vackra glasbubblor som flyter på vatten eller är fina med blommor.

Okejrå, då är jakten igång även på en sådan vacker mugg! Någon måste väl nånstans ha köpt en sådan och precis lämnat in den till en loppis lagomt tills jag kommer dit..?? Hittade inga muggar på loppisen idag, däremot annat "bråte" (som min käre fader beskrev det) alt. sagolika fynd!

Lisa sa...

Jamenvisst kan man köpa glaskulor och de spelas med fortfarande iaf i Eslöv, då jag var på praktik där förra veckan.
Har inte tänkt på det innan, de är ju verkligen vackra. Snyggt att arrangera med ett ljus kanske?! HA en skön söndag!! kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilken härlig bild och vilken nostalgi.. minns sa väl när man bytte och tävlade med kulor!!

susihus sa...

Vilken härlig bild! Vårt skoställ är egen design och tillverkat av trä, dock är översta våningen i metall och mussepigg är utskuren i maskin av en god vän. Ha en skön helg! kram kram