måndag 26 maj 2008

Min nya kompis

Det fanns inga originalfodral (skinn) inne så jag köpte en mjukis istället, jag tycker det var ganska gulligt. I det här lilla fodralet döljer sig alltså...


Min nya kompis :-) Hmmm, ja jag skulle så klart haft med nåt i bilden att jämföra storleken med, men den är liten o näpen, ca 9 x 5 x 2.


Ovanstående var ju då så klart tagna med den "stora" kameran men på begäran från fröken fräken så kommer här en närbild tagen med nya kameran (ingen supermacromaskin direkt, 5 cm). Jag tror helt klart att IS gjorde susen i alla fall, bilden är tagen utan blixt (justerat färgen med vit-pipetten), samma bild tagen med den gamla blev lite suddig och gick inte att fixa färgen på.

4 kommentarer:

Annika sa...

Vad kul med en ny kamera!

Sofie sa...

Vilken snygg kamera! Tycker den tog en bra närbild :)
Kram, Sofie

svartataket sa...

Kul med ny kamera! Ja det ser bra ut :))

Fröken Fräken sa...

Tänk vad praktiskt att man kan lägga ut uppdrag på andra bloggare! Tur man slipper anbudsförfarande, registrering och kalkylprogram.. äh, nu har jag nog jobbat för länge och blivit skadad. Jag måste nog fara och känna på lite tyger för att bli normal igen! Hur gick det, försvann de gula prickarna? De ser ju inte ut som om fotona blir gryniga iaf!

Ja, det blir nog spackel och målning i helgen!!