tisdag 9 december 2008

Dementi

Hej hopp, jag måste ju komma med en dementi! Eller ett förtydligande.

Jag vill bara förklara att Wordle-julkortet till grannarna är det enda Wordle-julkort jag gjort. Hmmm, hjälp, det enda julkort jag gjort än så länge! Jag måste sätta fart... det får bli i helgen (oj, när ska de postas?!).

Familj och vänner kommer inte att få några Wordle-kort (bara så du vet, om du läser det här Malin), eller... tja, än är det ju inte för sent att ångra sig ;-) Näe, jag har helt andra planer, vi får se om de går att förverkliga. Ah, men om jag skulle ta och Wordla adresserna kanske ;-)

Här kommer lite fler bilder från NK:s julskyltning (och jag undrar fortfarande vad det går ut på... det är ju inte många "köpesaker" i skylten, mest dekorationer.

Krokodil

Sköldpadda

Pysselpärlor!

7 kommentarer:

Malin sa...

Hej

Det är väl klart att ni läser inlägget:-)
är bara dålig på att uppdatera min egna blogg.
Hoppas vi ses snart!

Helen sa...

Jag tycker att NK´s julskyltning är kul, den vill väl få oss att komma dit och kanske gå in även om det inte är så mycket köpegrejer i skylten.

Mari sa...

NK verkar ha en annorlunda julskyltning, massor av färg är det iaf, ser lite galet ut faktiskt.

Ingen panik med julkorten, ett vanligt frimärke och det ska vara framme nästa dag, vet av egen erfarenhet då jag är ute i sista sekund trots att jag inte gör korten själv.

Ska testa och göra nåt julkort i Wordle. Så pysslig jag blir då....

Kram o ha det så gott!!

Mari sa...

God morgon eller det ju fortfarande natt va?? 03,44 visar klockan. När jag vaknar så här galet och är ledig brukar jag försöka gå och lägga mej efter någon timma igen och brukar kunna somna om en stund iaf.

Moderskeppet håller ju till här i stan på Högskolan, funderar faktiskt på att söka till hösten, om man inte är för gammal. Ska kolla upp det.
Ska be sonen om hjälp först men där måste man ju beställa tid först nuförtiden.....

Kan rekommendera att inte spraya innomhus om du inte tänkt storstäda hela lägenheten från golv till tak. Har sakerna i en kartong så jag kan gå ut och spraya, lätt att bära ut och sen skyddar det underlaget.
Det luktar nåt enormt också om man är inomhus, har gjort det en gång aldrig mer men rent lägenhet blev det efteråt iaf.

Kram!

Från A till O med Jenny sa...

Missa inte min tävling
kram Jenny

Hannis sa...

Sjukt julpynt!!
Ser faktiskt helt vansinnigt ut*garvar*

Tack för dina rader hos mig!!
Nu är kampen över och den lilla gick segrande ur den!
Snacka om julklapp.

Kram

emmsan sa...

Jag som trodde du hade gjort hur många som helst??;) Nu är det så...att jag varje år gör egna julkort och nu iår har jag inte ens börjat, Lördag idag och på Tisdag ska de postas...*hjälp* Hur ska detta hinnas med!!! Lycka Till gummsan med din tillverkning, här e de bäst att sätta fart!!! Ha en skön helg, kramar emmsan