torsdag 4 september 2008

Tetralock, Otursdag, Mör, Katalog!

Jag tänkte börja med en efterlysning. Är det någon som vet var man kan köpa lock till tetror, framför allt stora lock (dvs till mjölk/fil). Arbetskollegan A behöver såna och säger att hon tittat på massor av ställen utan att hitta. Jag har bara ett enda stort lock och resten små, annars kunde jag ju skänkt nåt.
Var kan man köpa såna här?
Igår var Stora Otursdagen, eller Klantdagen. Jag fick börja morronen med att skura golv, väggar, kyl, skåpluckor, mm... efter att ha tappat denna helt fulla dunk med aloedryck i golvet. Jag hann tänka "ska jag rädda den med foten, nej det skulle göra ont". Efter skurande, torkande och klädbyte gick jag ut till bussen (utanför porten) och insåg att mobilen var kvar inne, hann in och hämta den och ut igen utan att missa bussen iofs.

Träningspass på kvällen... byxorna???!!! Jag visste ju att jag tagit fram träningsbyxor och allt annat på en gång så hur...? Jo... slängt ner i väskan, men alltså missat... de låg på hallgolvet när jag kom hem, suck. Träningen? Ja, vännen H vägrade låna mig sina byxor :-) så det blev på med jeansen igen och ut till receptionen och köpa nya träningsbyxor. (Behövde visserligen lite nya träningsbyxor men... de hade ju inte världens snyggaste...).

Manglad blev jag igår också... med flit. Jag gick på massage och sämre "patient" hade hon nog aldrig haft, och motspänstigare, jag spände mig hela tiden typ... Och så mycket knölar o knutor som hon skulle trycka o knåda o mangla ut. Jisses jösses [svordom] [svordom] vad ont det gjorde!!!
En liter flytande klet
Katalogen kom idag! Biltema! ;-) Måste väl vara den katalog som mest av alla hamnar direkt i soporna? Jag fick även en katalog från Reces, soffbord på framsidan minsann... Jag måste ju dit och kika helt klart, jag hade glömt att den affären finns.

Cultkatalogen skickade jag efter, kom på bara två dagar. Men det var ett klart misstag... Snart jul va? Snälla snääälla tomten, jag vill ha allt i den katalogen!!! Mer eller mindre. Lika snabba som de var att skicka katalogen var de också på att fixa sin websida, jag felanmälde att det inte gick att söka på artikelgrupp men nu funkar det igen :-) Farligt.

Biltemaaaa ;-)

11 kommentarer:

Mari sa...

Ingen bra start på den dagen!
Känner igen mej när jag ska få massage, jag blir som en spänd fiolsträng i början men sen är det skönt.

Vill inte ens tänka om denna dag går åt skogen, tapetserar vet du. Kanske ligger alla tapeterna på golvet i morgon, hemska tanke.

Kram på dej, det kan du behöva!!

Ängladoft & Dockor sa...

oj de var verkiligen dagen då allt gick på tok för dej, så där kan de vara hoppas du får en fin dag idag .

Helen sa...

Låter som enjobbig dag, hoppas att din dag idag blir bättre.

pysselpralinen sa...

Aj aj aj, typiskt besvärlig start på dan.

Men trevliga (och farliga) kataloger kan ju förbättra livet ganska mycket. Jag var också inne och kikade på deras julsaker för ett tag sedan och hej å hå vad jag vill ha allt! Det är ju inte sååå långt till jul nu heller...;-)

Hoppas du får en riktigt skön fredageftermiddag-kväll! Jag planerar att bara göra precis vad jag vill! =)

Erik sa...

En annan är ju knäpp! Senaste tiden har jag hamnat på din fotoblogg. Fått för mig att du är en annan, eller hur jag ska uttrycka saken. Först idag kollade jag mer noga på högerkanten och LÄSTE vad du skrivit där.
Aha, men via klicken blev det mer "gamla Monkan". (Ja, inget med egentlig ålder att göra. Damer får ha vilken ålder de vill. Nää, nu blev det intrasslat...)
Hur som helst. Jag fattar ;-) Två bloggar, du det var ju en idé. Fast själv har jag svårt få ihop tid till den enda blogg jag själv har. Hur som helst, tack för stödet på mitt tisdagstema. Trevligt med kommentarer och du skriver lite, skoj!
(Ja, själv blev det en del text här med, utan att skryta, ett konstaterande, men så kan jag bli "pratig" ibland...)
Tetralock har jag varit ägare till, men flera "försvann" mystiskt i musikstudion. Kanske någon som tyckte de behövde locken bättre än mig? Så tyvärr, ett kvar och det använder jag när annan mat i kylen kan ge mjölken bismak. Då kommer locket fram. Men jag tror de finns kvar att köpa i vanliga livsmedelsbutiker!?
Det där med massage brukar ju vara skönt. En sjukgymnast jag hade anledning att besöka många gånger gav mig en "mangling" varje gång, men det kändes skönt efteråt. Blev betydligt bättre efter några behandlingar. Men spänna sig är kanske fel metod? Fast det beror säkert på var och hur man har ont...
Kataloger är skoj. Min favorit är Claes olsson, kom ny precis ;-) Även Teknikmagasinet är skojig lektyr, brukar hamna på ett visst ställe, som ren tidsfördrivslektyr medan annat uträttas (ähum).
Den där Cult har en fin framsida!
Nä, nu får det räcka (för denna gång). Må så gott i helgen :-)

jennys hus sa...

Har sett i såna här 10 kronors lådor på ica att de funnits tetralock ibland.

Vilken start på dagen du fick, om det börjar dåligt brukar det ju hänga med hela dagen tyvär.

Men du verkar ju ha fått ett bra slut iallafall. Bra för ryggen att få bort lite knutor & grejer:-)
Trevlig helg/jenny

Fröken Fräken sa...

Ja, jag hejar på Cultkatalogen, mycket fint där, så bäst att jag kollar i den bara under vissa speciella omständigheter.

Hm, skulle kanske gå att fästa grentavlan på något, fast då förlorar man lite av det lätta och luftiga intrycket som blir när man kan se rätt igenom den. Tror att det handlar om att hitta rätt lim. Och som man inte råkar limma ihop sig själv med (får alltid katastroftankar så fort jag måste limma något med superlim.. typ att jag limmar fast mig vid den trasiga krukan)

Jahja, min tanke var att man skulle kunna skippa tävlingen, och direkt ge oss varsin lampa! Då slipper man ju en mängd administrativa krångligheter med lottdragning osv. Jättefiffigt!

Ja, hade jag inte redan haft fullt upp hela helgen så är det ju frestande att dra till kolonilotterna igen och lämna, som du föreslog, ett förtjusande adoptionsbrev för stolarna. För nog såg det ju lite som att de var några stolar som inte skulle var kvar, bara att de inte hade bemödat sig att slänga dem än. Men imorgon ska jag på Återvinningen och hoppas på storstilad fynd!!

Oh herregud vad trött jag är redan, får man gå och lägga sig halv nio en fredagskväll?

Fröken Fräken sa...

Förresten, tetralock - känns inte det som något som finns på stormarknader eller Ö&B??

Sandra/Vit design sa...

Ärsch vilken otursdag, men då kanske du har gjort bort all otur för en lång tid framöver. Ha en trevlig helg, kram Sandra

Emma sa...

Oh det där med massage lät ju inte helt fel, trots lite smärta :)
Hemma hos oss används Biltema katalogen flitigt som toalettlektyr (av sambon, inte mig)!

Vart hittar man en cult-katalog??

Josefin sa...

hoppsan, det där med aloedrycken känner jag igen..
när öppnade min resväska efter en flygresa var det aloevera ÖVERALLT! som tur var det på vägen hem..
:)
kram