tisdag 24 juni 2008

Tisdagstema, förvaring

Ämnet för veckans Tisdagstema är "förvaring", ett roligt och fritt tema som gör att det kommer att finnas massor med olika tolkningar. Gå in här och kika, det går säker att hitta ett och annat bra tips på köpet!

Mitt bidrag består av ett collage med olika förvaringar i mitt hem (klicka för större bild).

Förvaring!!! Klicka för att närskåda
  • En skokartong piffad med servettdecoupage används till förvaring av diverse småpryttlar i badrummet
  • Nästa bild förklarar lite varför jag gett mig själv köpförbud på halsband... här är en del av samlingen (plastfickeförvaringen är väl egentligen tänkt för vykort/foton eller cd-skivor)
  • Till sist farmors gamla kista som rymmer en massa extratäcken och kuddar, gamla skolkataloger, mm, och fungerar dessutom som soffbord - men det har jag lessnat på och är på jakt efter ett "riktigt" soffbord så kom gärna med tips!!!

14 kommentarer:

Sofie sa...

Vilken smart förvaring för smycken! Annars har det ju en tendens att spridas ut lite hur-som-helst i lådor, burkar och askar :)

Den gamla kistan var verkligen charmig! Men kan förstå att du tröttnat lite på färgen. Ett vitt soffbord tycker jag skulle göra sig bra mot soffan :)

Hoppas att du har haft en trevlig midsommarhelg! Kramar, Sofie

Anonym sa...

Du har ju många bra förvaringar!
Soffbord från Mio ellerIkea. Ellos har också rea.
Kanske det känns svårt att måla kistan, om et är ett släktminne???
Ha det gott

Sandra / Vit design sa...

Vilken smart smyckesförvaring!

Svar: Vet du jag har också krukor som äter blommor! Hihi de brukar inte stanna allt för länge. Nu måste jag bara kolla upp ASA, vet du någon bra webbshop som säljer det märket? Kram Sandra

Fröken Fräken sa...

Jag har jobbat på smyckesaffär, och det var sådär 7 år sedan, jag har fortfarande mängder kvar... så det där med att hitta bra smyckesförvaring, som gör att inte allt trasslar ihop sig med varandra, är knivigt. Plastfacken verkade ju ypperliga.

Jag tänkte att om jag tigger om strålande väder resten av sommaren, så blir det väl ingenting. Om man gapar efter mycket, osv.För min del får det gääärna vara bättre väder en bra mycket längre tid. Sedan tycker jag att ju mer illa man tycker om minusgrader och mörker, desto mer behöver man (har rätt till) att kompenseras med sol och värme under sommaren. helt logiskt! ;-)

Jag försöker tigga ett soffbord i födelsedagspresent, vill ha ett som ser ut som en bänk, med plankor med mellanrum mellan till bordsskiva. Har inte hittat något sådant att köpa så jag hoppas att någon ska visa sig villig att snickra ett sådant till mig...

Anonym sa...

Många bra förvaringar du visar! Enkelt och snyggt att pynta en skokartong!

Emma sa...

Oj, gillar din smyckesförvaring...det var annorlunda och bra!!!=)Kistan var jättefin...kan vara svår att ersätta!?=)Natti natt, kram emmsan

Anonym sa...

Farmors gamla kista.. den du skulle inte jag haft något emot:-)

M A Friman sa...

Tack för titten på min blogg. Mina Tupperware burkar fungerar superbra, jag klipper ut koktid och sista datum på kartonen/påsen och lägger i Tupperware burken, när jag fyller på nytt. Så jag har full koll på koktider och sista datum. Fungerar utmärkt. Där fick du ett tips!

Tjohalia sa...

Vad roligt att du är med och röstar om priset till tävlingen, skålen ser ut att vara en stor favorit. Kram Sandra

Anonym sa...

Jag skulle precis säga: Vilken underbar kista! Jag har också en sådan stående och den är nog en av mina favoritmöbler hemma. Utom soffan, förstås. Men okej, visst kan man ju ledsna även på fint arvegods. Lycka till med letandet! Själv har jag ett trist IKEA Lack. J****r vad lack jag var när jag skruvade ihop det! Myyycket passande namn, faktiskt.

Unknown sa...

Hej! Vart har du hittat de smarta plastfacken? Min dotter vill ha sånna att ha smycken och småkrafs i. :)

Bilder från min kamera sa...

Glömde helt bort att återgälda ditt besök hos mig. Tror inte jag har kommenterat något hos dig, i såfall är mitt minne kort. :)

Förvaringar av olika slag är bra, men oftast tendera det till att bli överfullt. Men lagom är alltid bäst.

Önskar Dig en trevlig solig helg!

Anonym sa...

Monkan; Bennohyllor låter inte som någon dum idé. Men kankse lite djupt som du nämner. Beskrivning på sängen kommer. Hoppas du ska få nytta utav den. :) Det är ju en bra modell om man inte vill ha sängbord.


Ja det var jag som skrev frågan om plastfacken. :) Lagerhaus är så himla bra. Synd att man inte har det i närheten. :( Sånna plastfickor är ju toppen. Hoppas man hittar sådana. Kanske kan länka till dig & ställa fråga på bloggen? Tack för tipset om Migue, har inte det heller i närheten. Typiskt! Kanske finns på nätet någonstans?


Vad bra att du tycker hyllorna sitter bra. :) Har vant mig lite mer vid dom men det känns inte hundra ändå tyvärr. :S

Ha en trevlig helg! /Malin Inspiration & design

Pysselprinsessan sa...

Vilken smart smyckesförvaring! I like!! :)

Kramar