torsdag 12 juni 2008

Var kan man hitta ASA i Sverige?!

Jag vill tillbaks till Mallorca, till Palma, och närmare bestämt butiken Decó! Till ASA heaven!!! Vi sprang på butiken av en slump när vi skulle leta oss upp från katedralen nere i hamnen och tillbaks till shoppinggatan. Den här vasen och plastväxten köpte jag men hade jag inte varit rädd för att saker och ting skulle kunna gå sönder på flyget hem så hade jag köpt typ hela affären!

Butiken är klart värd ett besök om ni har vägarna förbi :-) Adressen är Calle Santa Domingo 10 (hmmm, så står det på kortet från butiken men på gatuskylten står det förmodligen Carrer istället för Calle, de kör ju inte med vanlig spanska på den där ön...!).

Här är några bilder från affären, klicka för större bild eller kika på butikens bildspel här. Vill man kika mer i detalj så kan man kolla ASAs egen sajt här.

Efterlysning! Är det någon som vet var man kan köpa ASA i Sverige, på webben eller nån affär i Stockholmstrakten. Jag har sökt lite på nätet men bara hittat massa tyska sajter. Eller, jag hittade faktiskt en affär i Sverige, QL inredning, i Luelå... Min chef jobbar där och jag har hittills vägrat åka dit för alla som gör det verkar råka ut för inställda flyg... Jag får nog boka in ett möte nu och åka dit :-)

9 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

fel tjej att fraga, vet precis var de finns hör i schweiz :-) men inte hemma. mkt läckra grejer har de iallafall! ha en toppendag gumman!!!

Sofie sa...

Wow, vad mycket fint de hade! :) Så det finns i Luleå säger du? Då måste jag snäppa in i den affärn nästa sväng dit :)

Trevlig helg!
Kramar, Sofie

Fröken Fräken sa...

Inställda flyg till Luleå? Vad åker de med för bolag då? Jag har aldrig varit med om det, men nu har jag bokat sommarens resa med Norweigian, vilka jag aldrig åkt med tidigare, så nu börjar jag bli nervös... Klart att du ska våga dig till Luleå! Naturligtvis!

Jepp, det finns ASA här på QL, det finns betydligt mer grejer än vad man kan tro av hemsidan. Dock känns det som om de nästan aldrig tar in något nytt dit, bara mer av samma. Just nu rear de, vilket de verkar göra med jämna mellanrum, lite Hemtex-varning där..

Wow, ännu fler affärer! Jag anteckar vidare!

Linda P sa...

Hmm, nu ska vi se. Inredabutiken i Hässleholm- de har nog en webshop. Googla det. Annars är det mest lokala ställen jag känner till, så tyvärr hjälper det nog inte mycket. Men snygga grejor har de absolut. Synd att man inte ska på semester dit. :)

Lisas inredningsblogg sa...

Så inspirerande butiken ser ut! Härligt, där hade jag kunnat strosa runder i evigheter, själv nöjde jag mig med hemtex idag.. haha. Trevlig helg! KRAM

Pialotta sa...

Ingen aning, men jag beundrar din inredningsblogg:-)
Visserligen är det massor som bloggar i ämnet, men då och då är det fint att titta in:-)
Tack för fina ord hos mig.
Tjingeling

Livet i byn sa...

Oh så mycket fint. MIna föräldrar bor ju på Mallorca så nästa gång vi åker dit ska jag ta mig en titt på den affären du nämner. Luleå ligger ju inte långt från mig så det blir en tur dit inom kort.

~Livet i byn

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Åh så mycket fint! Ha en bra dag!

Malin sa...

Jag tror inte du behöver oroa dig för inställda flyg, jag bor i Luleå och flyger rätt mycket i jobbet till Sthlm, visst förseningar blir det då o då men inställda flyg har jag aldrig varit med om, än.. måste jag väl tillägga.