söndag 15 juni 2008

Himlen runt hörnet

ASA-himlen kan komma att ligga runt hörnet!

Jag såg annons i lokaltidningen om att en ny inredningsaffär, Deco Nation, öppnat ett kvarter från mitt hem. Namnet var ju inte helt olikt "min" Mallorca-affär, Decó, och ordet "deco" dök upp här och var när jag sökte på ASA så kanske kanske...

Jomenvisst hade de lite ASA! Ja inte så mycket att de kvalar in som "himlen" iofs... men killen i affären sa att de kanske tar hem mer, och att jag kunde gå in på ASA:s web så kunde de beställa hem om det var nåt jag ville ha :-)

Inte nog med det, jag gick förbi en blomsteraffär inne i stan och i skylfönstret spanade "eagle eye Monkan" in en bekant etikett på en vas!!! Jag gick in och kikade och javisst hade de lite ASA. Så om nu blomsteraffären bara kan flytta ihop med inredningsaffären så har jag snart min ASA heaven på hemmaplan :-)

Det blev ingen storshopping igår, några toppar bara, annars kunde jag kanske behövt köpa en sån här :-) som kom gående på Drottninggatan.

10 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja tänk så saker kan trilla över en. Snart hittar du ASA överallt. Annars är ju Luleå ett alternativ!Jag vill minnas att jag har en vit kvadratisk kruka därifrån nånstans i gömmorna...

Jag tror att jag måste försöka ta lite nya foton på jycken och lägga upp. Fancluben måste ju få sitt!
Han är bara så svår att få med, så fort man ska fota så rycker han till, ändrar ställning eller tittat åt ett annat håll så man får bara med något grått och suddigt..

Nämen perrans om du varit in till Koffert och Hans Mikaels! Hur var de butikerna? Stor med stort utbud? Ibland är man ju jättesugen på någon affär, tror att det ska finnas massor och så kommer man dit och det visar sig vara en friggebod med tio olika grejer i bara. Jag vill gärna till någon affär med bra utbud från Madame Stoltz, Greengate och jag har som fått för mig att de affärena ska ha de märkena.

Jag velar just nu mellan en Kungsgatan-runda (rätt nära hotellet) och få med Village, Panduro, Kreatima, Stockhome mfl. Kanske även hinna till Matton. Eller då Östermalmsvängen med ovannämnda affärer mfl. Tuffa bud.
Jag har heller inte tagit mig så långt på Östermalm tidigare, utan stannat på Birger Jarlsgatan ungefär. Så man borde väl äventyra sig lite längre bort då!
Jag får ta och pricka ut på en karta och göra lite strategiska tidsmätningar osv för att se vad som blir. Hm, tar jag detta på lite för stort allvar tro?? ;-)

Papperskorgsmysteriumet ska förhoppningsvis bli klarare imorgon!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

kul med en ny inredningsaffär sa nära.. men kankse ocksa lite "farligt " :-) :-) ha en bra söndag!!

Lisas inredningsblogg sa...

gott att du hittat lite asa där du bor! Gör nu som killen säger.. kolla hemsidan och gå och beställ..kanske blir du deras inspirationskälla? :D kramkram

emmsan sa...

Hihi...ja en packåsna till alla dina (snart) ASA grejjer vore väl perfekt!!!=)Kul med en nyöppnadaffär ju.

Jag vet ju faktiskt inte så mycket om den där cykeltävlingen du pratar om...var den vecka 28 sa du??Då har jag semester...kanske skulle vara me!?;)Kommer du hit nått i sommar annars då??Ha det bra & natti natt, kram emmsan

Mikke sa...

Packåsnan vore ju underbar att ha ståendes i hemmet. :D

emmsan sa...

Svar: Jo nu vet jag ju så klart vilken cykeltävling du pratar om, U6 dagars...bara jag som är VÄLDIGT seg!!!;)Jag brukar mest vara irriterad att det är avstängt överallt...hihi!
Ne v. 28 & 29 hinner jag inte cykla så mycket, har ett par kompisar som ska åka bort i 2 veckor så jag erbjöd mej att vara poolvakt...;)Smidigt, då måste man ju bada lite om vädret tillåter såkklart!?Hoppas ni får fint väder när ni kommer hit då, brukar ni stanna en vecka??Kram emmsan

Sandra / Vit design sa...

Åh vad roligt med en ny inredningsaffär! Dum fråga kanske, men vad står ASA för? Blir ju nyfiken :)

Svar: Jo det håller jag med om! Det är så uppfriskande och fint med blommor, kram Sandra

hallakulle sa...

Haha, en packåsna hade jag behövt nyss när jag handlade presenter till min darling som fyller år om några dagar. =)

Från A till O med Jenny sa...

Vad kul att du hittat ngn som säljer ditt favvo märke
Kram jenny

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hej där!
vad roligt att du hitat ditt favoritmärke... ibland snöar man in på något och kan inte glömma det!!

Men en sån packåsna.. det borde man ha ibland.. för hu vad man släpar titt som tätt!!

Y Tack för go kommentar inne hos mig ang repotaget.. den vrmde ska du veta!!

ha det gott ni i midsommarveckan!
'kram A-C