torsdag 19 juni 2008

Midsommarblommor till mina Cult

Det blev ett besök i "Cult-affären" i helgen som var. Motstod frestelsen att köpa fler krukor (bravo Monkan!) och köpte bara de här söta blommorna.


Liten viol till graciliskrukan på hallbyrån och jättegulliga små hmmm blommor... :-) till smyckakrukan i köket. Det som är i rosakrukan brevid är en liten nödlösning eftersom jag inte riktigt hittar nåt bra att ha i krukorna, bara lösa blad från en döende silverkalla, nerstuckna i oasis.

Jag har lite (mycket...) svårt att hålla liv i blommande blommor så jag har redan en plan vad som ska komma härnäst, när köksblomman dött. Jag såg ärtor på tråd hos Lisa och en sån kanske kan ha en chans att överleva hos mig...

Som sagt bara blommor köpta i Cultaffären den här gången, men nästa gång... Såna här skulle jag vilja ha i hallen!(Bilden lånad från Mias Online)

8 kommentarer:

Designtjejen sa...

Vad fint det ser ut!!
Hoppas att du får en jätte härlig midsommarhelg!
Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

o sa fint! älskar cult! ha en trevlig midsommar!!

Sandra / Vit design sa...

Åh jag är imponerad för det finns så mycket fint hos Cult design. Jag har själv svårt att hålla liv i blommorna, jag motiverar mig själv att omväxling förnöjer när jag köper nya :)

Svar: Haha, ja utreda borde det ju heta när det handlar om balkonger! Jag borde genast kolla upp ASAs sortiment för nu blev jag nyfiken om de kan konkurera med Cult. Kram Sandra

Hannis sa...

Hm..Har damen VIP kort hos Cult??
Om inte så borde du ha det!!
Fint är det i alla fall!

Semester, ljuva semester!
Sätter mig på planet till Spanien i dag.
Härligt!!

Ha en go helg//Kram Hannis

emmsan sa...

Härligt med blommor men jag är inte heller bra på att hålla dom vid liv=/Vill önska dej en riktigt trevlig midsommar gumman, kramar emmsan

Fröken Fräken sa...

Marguriter kanske? Ja, blommorna alltså? Har samma problem med blommande växter.. vi brukar inte komma överens så bra!! Men jag kan inte heller ha sådana som ska ha vatten jättesällan, jag vattnar ihjäl dem..

Ja, den lilla jobbtrippen till Sthlm är förbi (vad trött man blir av bara två dagar där.. men det var rätt späckat schema!!)

Lite smygbloggande från hemmet här med, har satt herrn att kocka i köket. Jag har ju gjort det viktigaste, dvs bakat chokladkakan!!

Ha en fortsatt trevlig midsommar!!

svartataket sa...

Ja det var bra gjort!

Trevlig midsommar!

Anna sa...

Nämen hejsan!

Va skoj att du hittade hem till mig och lämnade några snälla rader :)

Jag blev supernöjd med min planka med väggord *skryt*. Det tog sin lilla tid men väldigt roligt att ha skrivit texten för hand med pensel istället för med penna...hihi!

Jamen visst är det väl hur roligt som helst att pyssla, det är som balsam för själen :)

Va roligt att jag hittade hit, du verkar ju också vara en pysslig tjej, så hit kommer jag tillbaka!

Imorgon åker jag på 5-dagars husbilssemester med min mamma och syster, ska bli mysigt!

Ha en bra vecka!
kram