söndag 29 juni 2008

Ska köpa lite lim bara

Idag skulle jag göra några snabba ärenden på stan och sen lägga mig i solen och läsa massssor med tidningar.

På komihåglappen stod bläck till skrivaren (hur kan Magenta vara slut och övriga fyra färger i stort sett fulla enligt mätaren???), vita "småjumpaskor" (alltså små "nätta" jumpaskor, inte joggingskor), kolla efter tights på Vila åt Malin (nej, ledsen det fanns inte, men jag ska kolla i fler affärer!), nagellack och så decoupagelim.

Lite lim. Klicka för större bild.
Men den här gången skulle jag faktiskt köpa en Stor flaska. En flaska lim bara och sen till kassan.

Det var lite tråkigt att gå in på Panduro idag, ett av nöjena är ju att först titta i skyltfönstret och få lite inspiration men nu var där helt tomt, bara skyltar om att det var rea. Rea?!!! Insåg för sent att jag så klart skulle ha tagit min limflaska och sen gått tillbaks samma väg igen direkt till kassan.

Nej en stor flaska! Klicka för större bild.
Men när jag stod vid decoupagehyllan såg jag i ögonvrån.... rea på tyger :-)

Oj köpte jag rött tyg? Jag som just gett bort den röda termosen för att jag vet att jag aldrig kommer att ha rött hemma... Åh det var ju så fint guldglitter i det :-) En liten färgklick att ha i tygskåpet. Men det blå har jag lite planer för i alla fall.

Ja, och när jag stod och valde bland tygerna så fann min blick det "allmänna" reabordet och jag hade ju länge tänkt köpa ett skrin... Och inte kan man skippa pappershörnan?! Men jag tycker att jag höll igen ganska bra ändå :-)

Alla mina fynd, och så limmet så klart :-) Klicka för större bild.
Solen då? Jo jag hann hem, koka kaffe, packa en väska och ut i parken, efter en kvart gick solen i moln. Suck.

11 kommentarer:

emmsan sa...

Hihi...jag känner igen det där "ska bara"...jag skulle "bara" köpa ram på Ikea igår men det blev betydligt mer kan jag säga!?=) Jättefina tyger du hittat ialla fall, de kommer nog komma till bra användning.
Du e nog lite svag för RÖTT i alla fall även fast du inte vill erkänna det!?;) Ha det bra gumman, kram emmsan

Fröken Fräken sa...

Ojoj, rea på Panduro?! Då prickar jag av det också på shoppinglistan! Fast jag brukar bli lätt paralyserad där, det är liksom bara pysel överallt och efter ett tag blir man helt förvirrad!! Men morgondagen är vikt åt Barkarby outlet, enda dagen vi kan vara säkra på att ta oss dit med den förestående busstrejken (valfria svordomar).

Försökte också ge mig ut i solen, men jag hade inte ro att sitta där!!

Susihus sa...

Haha låter som ett vanligt förekommande fenomen...ska bara!
Sorry att jag inte har sett ditt inlägg för visst är det Ingarökyrka du ser på bilden. Helt rätt! Hoppas att du får njuta av solen för den skulle ju komma denna veckan. KRAM

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Jag känner igen det där. När det är rea på Panduro slinker det alltid ner massa saker. =) Fina saker du köpte! Hoppas du haft en trevlig helg! Kram

Claudia sa...

Hmmm.. jag både hatar och älskar rea.. och nu är det ju rea lite överallt.. Tyger går ju alltid hem.. Nu när jag fått ta över en symaskin av en släkting så vill jag sy hela tiden...
Älskar panduro.. vill köpa allt fast jag egentligen inte har någon nytta av det.

Kul att du gillar skolådan! BLior förvånad över att jag fortfarande för kommentarer på den! =D Ja bottenplattan är vadderad. Det blir lättast att dölja fula veck och kanter i botten med en platta.
Vi har bestämt att vi inte ska byta ut luckorna eller kaklet.. Det är ju nästan nytt och det känns inte motiverande att köpa nya släta luckor. Det kommer väl bar om några år och då kan de likväl sitta kvar så kan ungarna kantstöta dem så mycket de vill =)

Lisas inredningsblogg sa...

Ska bara ha detta blir ofta att man köper sååå mkt mer. Men sen när man vill shoppa ja då hittar man inget.. det är nog inte bara karlar som är konstiga..haha

emmsan sa...

Svar: Thank you darling...även om du tyckte den var finare innan (sårad..inte;)). Blev supernöjd och tyget gjorde sej bra, nu ska den bara hitta sin plats med...natti natt, kramar emmsan

Ann-Catrin / finthemma sa...

hihi.. tänk du.. "ska bara" hur ofta använder man inte det!
jasså t om rea påå panduro,,,
och nu har du ju en stoor flaska lim.. bara att skapa nu då!

kram på dig A-C

Ellas Inspiration sa...

Vilka härliga tyger!

Kram Karin

Tjohalia sa...

Hihi, det är inte lätt när det är rea!

Svar: Samma här, hur kul skulle det inte vara att fixa och dona på en balkong nu? Kram Sandra

Designtjejen sa...

Hahhahaha... :-) Du måste visa vad du har gjort med Decoupage senare!! Vill se!! Hihihi
Nattiskram