söndag 26 juli 2009

Lakanfyndat

NU har jag börjat fatta det här med Hemtex rea, hur man ska handla. Man ska handla två betala för en :-) för det insåg jag att man kan göra just nu om man har Hemtex-kortet. Nackdelen är att man också måste betala med det kortet, och de tar en avgift för... "nåt" de månader man använder kortet.

Ja, vad det avgiftar för fattar jag absolut inte. När jag skaffade kortet så var det avgift bara om man handlade på kredit, helt ok för det gör jag inte, men sen har de smyginfört avgift också när pengar bara dras från mitt konto...

Hur som helst, det gäller att komma ihåg avgiften och bara handla när man får ordentlig rabatt, som med mina nya påslakan :-) Betalade 199 kr för två påslakan och 49 kr för två extra örngott.

Påslakan nr 1 blommigt och vändbart, och sen har jag fått tag på ett extra örngott till.

Påslakan 1, blommigt och vändbart
Påslakan nr 2 lite försiktigare mönster, och ett udda örngott till eftersom det inte finns extra örngott till den här modellen, men det är i alla fall samma färger. Jag kan ju iofs förstå att de inte har extra örngott till alla sina påslakansmodeller, men det kunde väl i alla fall finnas till de som jag köper ;-)

Påslakan 2, paisleyinspirerat

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Det där låter som en typisk Hemtexlömskhet. Så de vill ha extrabetalt för att man handlar hos dem?!? Borde de inte enbart ha en rabatt för att man handlar hos dem och med deras kort? De försöker ju värva alla att skaffa det där kortet men jag kör med våga vägra skaffa mig fler kundkort... Men påslakana var rackarns snygga. Grönt, ja får jag nog lov att säga var precis dig.. och det andra, ser det inte ut att vara paisleymönstrat? I så fall också precis dig! Jag har väntat ut att de ska rea ut ett par helvita påslakan, men nu har någon illvillig typ varit och köpt upp alla för fullpris... humpf!!!

Ja, spraya, då skulle jag alltid rekommendera utomhusläge. Både för färgpuffarna och lukten. Oljebaserad färg luktar inget i jämförelse!! Har köpt fler grejer i guld, eller ja, mässingaktigt, men guldfärgat. Tre par snirkliga ljusstakar som nog ska bli vita, så att de ser mer ut att vara i keramik, så som jag gjort tidigare. Bara det att två av dem var ganska dyra, och tänk om det inte blir bra?...

Idag har det regnat igen! Jag skulle städa, men med ett tv-skåp på tork så visade det sig omöjligt att städa så att det var någon vits. Jag får väl sy lite kuddfordal till då!

Hannis sa...

Tycker att det var lite dyrt för Gröna Anna!
Har du kollat in loppisen på söder?
Återbruket eller återvinnarna tror jag den heter?
I deras källare kan man göra riktiga fynd.

Hemtex är en gåta för mig!
Alltid rea!!
Hur är det möjligt?

Pysselprinsessan sa...

Åh vilka fina! Helt klart värda det där konstiga Hemtexeriet! ;)
Kramar

pysselpralinen sa...

Butiken som alltid har rea. Jag hörde att Hemtex nya VD skulle förändra deras image så att de inte längre ses som ett lågprisföretag...good luck säger jag.

Den där grejen att betala extra tycker jag är lite märklig. Lagerhaus som tar betalt för sina påsar, jag fattar liksom inte grejen. Miljövänligt? Äsch, jag tror inte att det är rätt väg.

Känner du till någon butik som säljer broderigarner här i Stockholm? Nu har jag nämligen lämnat "gamla Bettan"-symaskinen i Småland och tänkte ägna mig lite åt ett broderi-pyssel istället...

lolla sa...

hejsan
dina påslakan var jättefina, jag har lite mani på sådana, gillar att shoppa lakan...
Hemtex har ju alltid rea kan man tro....det skyltas så ofta om halva priset i butiken...
men bra priser på lakan är det.
kram lolla

Mari sa...

Ja så går det till på Hemtex men ibland får man ta det goda med det ond, älskar deras påslakan och speciellt de i satin och sen har de så mycket snyggt!

Tänkte spraya lite idag men va fasen det kommer ner nåt vått uppifrån;-) Nu får det vara nock med den varan när man bara har två semesterdagar kvar + helgen ledig.

Ha en bra dag o kramen!!