lördag 18 juli 2009

De heter Happy :-)

Jag tror... att jag kommer sova med de här på ikväll :-)

Jag tror... att jag kommer att bo i de här i sommar :-) Jag menar, bara namnet, de heter "Happy". Så sköna, så blanka, gula, fina.

Happy gula träpjuck 1Happy gula träpjuck 2Happy gula träpjuck 3

9 kommentarer:

Signe 1 sa...

Tack för titten hos mig så jag hittade hit:-) Coola dojjor, jag gillar!:-) Cool färg, gult är ju så somrigt o fint *ler* Ha en fin söndag, kraam Sofia

lolla sa...

hejsan
ojsan vilka godingar,verkligen coola fräch färg de ser supersköna ut....men du ska kanske ta av dom till natten ändå ifall du råkar sparka till lite med benet :-)
berätta gärna hur sköna de är.
kram lolla

Ladylox sa...

Me like =) //Marie

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Åh vilka GLADSKOR!!!!
Det funkar ju alldeles utmärkt att ha pocketen i en plastpåse oxå ;) Jag kommer säkerligen aldrig att sy ett sånt där fint överdrag jag heller...men visst var det fint!?

K R A M // t i n a

Angel.Pearls sa...

Tack för titten hos mej.Nu hittade jag till din "andra" blogg! Här var fint -gillar dina nya skor!Ha en fin vecka//Eva

Fröken Fräken sa...

Även fast jag normalt inte är så happy i färgen gult, så förstår jag verkligen namnet på de där pjucksen! Men säg, gick det verkligen bra att sova i dem??

Jajamen, jag var verkligen motiverad vid det senaste Ikeabesöket. Aldrig har jag så glatt handlat på uppdrag av andra! Nu ska det bara kirras ny pensel så ska jag sätta igång att måla. Äsch, sjuttsingens också. Jag ska klara av födelsedagsfirandet först.. men sedan, då ska det målas!!!

Man kan tycka att jag borde få lite VIP-status på loppisarna härikring såsom jag gynnar dem. Tänk om man kunde få ett MMS så fort de får in nya saker som jag kan tänkas gilla. Det vore något!
Faktiskt hade stället halva priset på allt, så då blev böckerna billigare. Fast jag hade kunnat betala fullpris för dem också (5 kr/st!)...

Mari sa...

Gult är inte fult...ser härliga ut man blir glad av dom, tänk om solen kunde skina lika gult...

Jag använder min Calou varje dag oxå och känner mej så klädd i dem. Dyra men va fasen gör det, har inte garderoben full med skor så då kan man unna sej nåt lite dyrare nån gång.

Håller med om tapeten, den räcker som tavla en mer neutral bas är bättre men ibland önskar man att man kunde och hade råd att ta ut svängarna riktigt. Tröttande man efter ett par månader kunde man ju tapetsera om. Men det är dyrt tyvärr.

Ha en bra dag och fortsatt semester.

Designtjejen sa...

Åh vad fina!!!!
Jag som är gul-tokig!!
Kramar

Dahlarna sa...

Ojojoj så FINA! Jag blir Happy bara av att titta på dem! :-) Var har du hittat dessa underbara skor? KRAM!