måndag 25 oktober 2010

Så många tävlingar!

När man surfar runt bland bloggar så tipsas det om tävlingar i stort sett överallt och nu har jag också trillat dit och "måste" vara med i några utlottningar :) Ja, skulle jag vinna allt det här så har jag ju ett komplett hem sen ;) Men OM jag inte skulle vinna, så vill jag ju att just DU ska vinna :) Så här är mitt lilla urval, inlagda i ordning efter bäst före så att säga.


Först i listan är en Janome symaskin! Den lottas ut hos Symaskineriet, tävlingen pågår t.om den 29 oktober med dragning lördag den 30 oktober, snart alltså!

Utlottning av symaskin

Boken som Alla kan sy lottar ut har jag ju bläddrat i på Bibblan och den skulle gärna få flytta in i min bokhylla :) Man kan delta i lotteritet t.om med den 31 oktober.

Tävla om stick- och virkbok

Ytterligare en härlig stickbok kan man tävla om hos Stickfantasi. Tävlingen avslutas den 31 oktober.

Stickbok att vinna

Hos Hem och Lycka har man chansen att vinna jättefint porslin, också denna tävling pågår till och med den 31 oktober.

Utlottning av fint porslin

Ett zinkhus har jag ju länge suktat efter så jag hoppas på tur i utlottningen av ett hus från Walther & Co hos Hemma hos Selma. Tävlingen pågår t.om den 1 december.

Utlottning av zinkhus

3 kommentarer:

Margita sa...

Tack för att du vill vara med i tävlingen på min blogg och för ditt trevliga inlägg, tyvärr hittade jag inte mössan jag hade gärna tittat på den

Petra / Popetotrora sa...

Ja, det är verkligen mycket tävlingar överallt! Och smått tävlingsberoende som jag är så har jag i alla fall svårt att se en tävling och inte vara med i den. :-)

Lycka till med ditt tävlande!

Fröken Fräken sa...

Ooooh, en symaskin skulle jag verkligen behöva. Min trotjänare börjar blänga på mig, och senast den var in till symaskinsdiktorn sa han att "Ja, det syns ju att den har använts en HEL DEL!!" Eller så kanske doktorn bara ville sälja en dyyyr symaskin till mig..

Ja, sneda gardiner alltså! Okej, i jämförelse med nässelutslag som jag nu har drabbats av så är det ju inte så farligt. Men när man precis sytt om en gardin, som faktiskt var rak, så blir man ganska sur när man nästan sytt om den andra och upptäcker att det är snett överallt!

Och jag har varit på Illums Bolighus,jajamen! Råkade nog ramla in precis på invigningsdagen då herrar med handskar stod och serverade kaffe i porslinskoppar!! Men annars var det nog ingen butik för mig, jag trodde att det var helt andra grejer som de hade.. Och affären som låg där innan hette "The One" Inte min stil heller..