tisdag 6 oktober 2009

Shoppat på Hem-mässan

Åååååh, jag längtar till oktober nu, alltså oktober nästa år. Helgen har gått och mässan är över och nu ska man ska gå och sukta ett helt år efter nästa, Hem 2010.

Jag var rätt duktig med att lägga band på mig när det gällde shopping, hade t.ex gärna velat ha fina mått från Rice, men alltså, de är ju i amerikanska mått så vad 17 skulle jag ha dem till, egentligen??? Och en handpresso? Jag dricker ju espresso otroligt sällan så det vore ju bara onödigt. Men lika motståndskraftig var jag ju inte mot alla frestelser :-)

Gamla nummer av inredningstidningar hör liksom till traditionen att köpa, 5-10 kr styck. Senaste numret av vissa också, för överkomliga 20 kr.
Tidningsberg
Grönt te och "grönt" rengöringsmedel, det gäller att inte ta fel. Och där blev det ju tvärt om va? ;-) Putsmedel till vänster och te till höger så klart.
Grönt, putsmedel och te
Några roliga böcker. Men äsch, texten på bakre boken syns visst lite, ok jag får erkänna, en bok om decoupage. Men det är ju så kul att klistra! Och kanske kan man hitta nåt bra tips i boken. Betong ska jag nog testa på och då kan det vara bra att ha en bok som guide.
Böcker
Det här paraplyet kunde jag ju bara inte motstå. Nu kan det få regna hur mycket som helst :-)
Tulpanparaply
Det absolut mest oväntade köpet. Kan ni fatta att jag har köpt blomsterlökar?! Här ska odlas amaryllis minsann! Det säger att det ska vara lätt. Hmmm, återstå att se det... Visst ja, måste stoppa undan dem, de ska ligga mörkt ett tag, jag ska inte plantera än.
Amaryllislökar
Och så ett par bilder av det senaste inom inredning... Mormorsrutor är verkligen stort i år! :-)
Bänk a la mormorsrutor
Lampa a la mormorsrutor

8 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

fina grejer du shoppade på mässan! förstår att du längtar till nästa år. ja mormorsrutor e ju så coolt. skulle kunna tänka mig en filt i ett av barnens rum, men de e hiskeligt dyra!

Dahlarna sa...

Oj vad mycket fynd du har gjort på mässan!
Hoppas att du får en bra dag! KRAM!

Hannis sa...

Mormorsrutor!
Undrar hur lång tid det tog..

Ställ burkarna i rätt ordning och få inte för dig att göra te när du är trött och yr i mössan=))

Betong är jag sugen på!
Har fått för mig att det dammar som 17 men nu såg jag en bloggare som använt flytspackel.
Kan ju vara intressant!

Fröken Fräken sa...

Men, tänk på mig då som aldrig har fått gå på Hem-mässan! Det är inte bara ett år kvar till nästa mässa, utan 100 mil dit också... stackars, stackars mig! ;-)
Ett tulpanmönstrat paraply? Tänk, det hade jag ju sannerligen aldrig kunnat gissa!.. Mormorsrutorna är charmanta, men med tanke på hur ickeframåt det går med min virkade matta, som bara är helt vanlig virkning, ska jag nog inte ge mig på en mormorsruta.

Jag tror att jag får ge mig för teorin om plåtlådan som klassparbössa. Det ser ut som om det har funnits fack innuti lådan, man ser ett rutmönster. Verktyg tror jag aldrig att man hade kunnat få ned, det facken för små för. Möjligen skulle man kunna ha lådan till en skruv- och muttersamling.

Jo sa...

Ah, är det sånt jag ska göra med mina mormorsrutor?! :D
Vad roligt att du hittade så många fynd!

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Vilka fina produkter du handlade på mässan! Och fina bilder du bjuder på. Besökte också mässan, men hade inte riktigt tid att shoppa, så jag fick hämta lite inspiration istället. Ha en fin helg. /Emmy

emmsan sa...

Åh vad roligt, hade gärna gått på den mässan me:) Duktig du e som lyckades motstå lite shopping. Snyggt med mormorsrutor, vill ha!!! Ha en skön lördag, kramar emmsan

svartataket sa...

Åh, där hade jag också velat shoppa:)))