onsdag 21 oktober 2009

Julpysseldags?

Kolla in vad jag hittade i affärn igår... God Jul! :-) Är det dags att sätta igång redan? Näe det är det väl inte, men jag kunde ju inte motstå att lägga den i varukorgen för tänk om man skulle bli utan om man väntar för länge med att köpa ;-) Och jag har bläddrat lite i den, några sidor bara än så länge.

Allers julmagasin
Men, vad är det här nu då? Kan väl inte jag ha köpt (visar mycket oskyldig min...) jag fattar absolut ingenting ;-) Tänkte just säga att påsen kommer vara oöppnad minst fram till lördag men... med tanke på att jag fortfarande har sommarduk på bordet! så är jag ju diskvalificerad från att ens få öppna påsen och känna doften.

Jag gjorde faktiskt ett försök i helgen att hitta nåt passande, på Ohlssons tyger och Village, utan framgång. Till helgen får det bli Åhléns, och hoppas på större framgång. Så att jag kan få provsmaka en juleskum :-) Och det kan ju kännas lite ovant, det är ju så länge sen, så det kan tänkas att jag måste provsmaka mer än en ;-)

Juleskum

11 kommentarer:

Hannis sa...

Mäh!Du har ju påbörjat julfixandet.
Du är avslöjad=))
Släpper dom inte jultidningarna tidigare nu än förr??
Eller är det jag som tappat tiden helt?
Jag är ju så förbaskat tråkig att jag pyntar nästan ingenting...
Lockas mest av maten och lugnet.

Tänk att du kommer i håg min Ikea makeover!
Hade glömt bort det själv!

Något jag däremot inte har glömt är dina tips om hur man klistrar med servetter,så det står på min lista över framtida pyssel=))

Loppan Lorum sa...

Du är inte ensam om att "synda" - igår drack jag årets första julmust..! :O

Lilja's Corner sa...

Jag har tidningen och har redan läst den GRUNDLIGT! :) Ett par andra jultidningar har också dykt upp hemma... Det Är ju faktiskt bara en månad kvar tills man får börja "jula" på riktigt, och man måste ju förbereda, eller hur? ;)

Va fina luffarslöjdssaker du har lagat!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

det är helt otroligt att det snart e jul. var på ikea igåroch då var julpyntet framme.. så snart får man nog shoppa innan det tar slut :-)

Fröken Fräken sa...

Har du inte varit på Åhlens i city? Det var ju hur mycket julgrejer som helst framme!! Och det kan ju hända att jag slog till på en vit pappstjärna där efter att avfärdat stjärnorna på Stockhome och Village. Man vet ju aldrig om samma stjärna finns på Åhlens här hemma!

Jag har tänkt mig att herr Fräken och hans bror får hjälpa till att montera ner Expediten. Eftersom samme bror ska ta hand om hyllan får han rycka in och hjälpa till! ;-)

Det var ju hur varmt som helst i Stockholm! Inte för att folk där verkade fatta det, de var ju massivt påpälsade ändå. Förresten, varning ufärdas för restaurangen Stadshuskällaren! Hu, den maten var både dyr och snudd på oätlig... alger är jag inte så pigg på att äta faktiskt..

Beata sa...

Min dotter har börjat spela julskivor.

Mari sa...

Jo du nu närmar det sej vill jag lova. IKEA började hänga upp girlanger i veckan så jag.

Gott med skumgodis, undrar just om kan hålla dej tills i morgon:-)

Ha en bra helg!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Man måste ju kunne smygbörja lite...du är inte ensam!!! :-)

Julskum....det är mannens favorit det, men det får vi inte tag på här i Norge. Han får överdosera när vi kommer hem över jul.

Det vore verkligen supersnällt om du ville fota av beskrivningen på hyllan, då måste jag bara börja planera för var jag ska hänga den... ;-) Min mail är fyrarumochkok@gmail.com.

Hoppas du har en riktigt fin helg!

Nukke sa...

Hej ! Jag köpte samma tidning och jag har redan gjord någonting då jag fick inspiration. Jag lägger bilden om min cyckel här i min address :

pysselpralinen sa...

Jag har börjat inse att det är lika bra att börja i tid. För man hinner ändå aldrig riktigt njuta så länge som man egentligen ville av allt det där varma, mysiga och goda som hör julen till. Så jag skickar en uppmuntrande tumme upp till dig som till och med vågat dig på juleskummet!! ;-)

Själv fick jag ett pepparkakshus i byggsats av min syster i helgen. Det där med byggsats vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om...egentligen vill man ju liksom skapa något eget, helt från grunden. Men å andra sidan har jag ju aldrig byggt ett pepparkakshus så det kanske är smart å öva...

Najtråd i rätt tjocklek och böjlighet hittade jag dock på Clas Ohlsson i helgen, tack för tipset! Jag börjar mer och mer inse att CO är en av Sveriges bästa butiker. Ja, kära nån, vem hade trott det för tio år sen, när man släpades dit av sin bil- och fix- och byggtokiga pojkvän. ;-)

Men det känns fint, att Clas Ohlsson håller på att tas över av pysselprilliga brudar istället!

Elin sa...

Jag har också börjat julpyssla lite! :) Stog och tittade på tidningens framsida idag men kunde inte bestämma mig om jag skulle ha den eller inte. Var det något roligt pysseltips?
Ha det bra!
Kram Elin.