måndag 2 mars 2009

Lite vårfix och god gärning, kanske...

Det blev lite vårfix i köket i lördags, ackompanjerat av snöfall utanför fönstret... Så därför var det ju inte möjligt/lämpligt att tvätta fönstrena innan jag hängde upp gardinen, fast det skulle jag nog inte ha gjort just nu ändå :-)

Förra årets "moln"-gardin får duga igen, eftersom det inte är "på riktigt" än, det ska nog bli en vit gardin sen i stället, tillsammans med fönstertvätt.

Vår i köket
I en av ljuspåsarna har det hamnat lite blommor (torkade, från tulpanbuketten). Har inte en aning om vad det är för blomma (som vanligt) men de verkar hålla sig fint som torkade så jag ska se om jag kan skaffa fler.

Blommor i ljuspåsen
Nytt i "fönsterhyllstödet" (IKEA-vas), där har nu hamnat en grön kvist från Village. Hmmm, ja, molntyget och duken är ju också Village :-)

Fuskkvist i vas
Och Cult/Change har fått sina vårmanschetter.

Överblommade tulpaner

God gärning, eller inte...?

Igår på spinningträningen gjorde jag en god gärning, eventuellt. Det kom in två killar precis när passet börjat och den ena råkade ut för två struliga cyklar, vickiga sadlar, och tog sen cykeln brevid min. Men men, han hade inte spinningskor och den cykeln saknade remmar för vanliga skor på ena pedalen.

Stackars kille! Klart han måste få träna va? Min cykel hade ju remmar, som jag inte behövde, så jag hoppade av och sa att vi kunde byta cykel. God gärning, eller kanske han inte ville träna utan bara var dittvingad av kompisen (pojkvännen?) och låtsades att det var fel på de andra cyklarna? Näe.

7 kommentarer:

Baronessan sa...

Jag är också inne på grönt. Denna gång både i köket och vardagsrummet. Kul idé det där med glasvaser som pallar upp en hylla. Den idén tror jag att jag lånar lite ;-D

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Så fint du har fixat det! Riktigt vårigt och snyggt! Kram

Millan sa...

Din vas som du har satt tulpanerna i är helt underbar, är det med Village?

Visst var det en god gärning, han tänker säkert bara snälla tankar om dej om han nu inte har för mycket träningsvärk dvs ;)

pysselpralinen sa...

Så vårlikt och härligt det ser ut hemma hos dig! Men visst kliar det lite i en att få in lite mer vårfärger och blomster i lägenheten nu?! Jag kunde inte låta bli att handla tulpaner på Hötorget efter jobbet i fredags. Nu verkar de vara i den där fasen när de inte riktigt kan bestämma sig för om de ska ge upp helt eller orka stå upp en dag till. Men fina är de fortfarande. Cool tulpanvas du hittat!

Tyckte det var en väldigt god gärning du gjorde när du överlät din spinningcykel, den hade jag verkligen uppskattat om jag klivit in utan cykelskor. Jag var själv på ett så vansinnigt bra spinningpass i måndags. Äntligen hittade jag ett bra!! Då är man nöjd efteråt, när både musik, ledare och man själv är på topp!

Idag tyckte jag nästan att det kändes lite som att våren var på gång när jag gick hem från jobbet. Inga hala isfläckar och inte iskyla heller, vad tror du som är lite mer inbiten Stockholmare? Kan man börja hoppas på våren nu? =)

Erika sa...

Hej!

Tack så mycket för berömmet på min blogg, och ditt besök.

Här där jag bor känns våren lite i luften för varje dag. Snön den lilla som kom är helt borta, och vårfåglarna kvittrar glatt som alltid när våren står för dörren.

Vinkelevink!

Josefin sa...

det är så roligt att göra det vårfint. vilket snyggt gardintyg du har! :)

Mari sa...

Mysigt i köket, riktigt vårigt, är ju Cult-trött men funderar på att offra mej på nya manschetter iaf...blev sugen när jag såg dina.

Tvätta fönster, måste man det? Får nog offre mej oxå snart tyvärr ser inte ut snart!

Så snäll du var mot killen...eller hur låg det till egentligen.

Ha faktiskt inte markerat detta inlägg som läst men har varit lite yrslig nu så jag har helt enkelt glömt att kommentera, skyller på sjukdom.

Kram på dej!