söndag 8 mars 2009

När ni trodde att ni sett allt...

Jag har tidigare visat en ledtråd

Ledtråd, ett hörn

men själva slutresultatet har jag ju inte visat. Här är en lite tydligare ledtråd:

Ny ledtråd, från ovan
Så här såg det ut under arbetets gång. Klipp o klistra, många små bitar här och var.

Klistring pågår
Och en färdig. Men varför undrar säkert någon...

Färdigfixad dammsugare
Jo, en gång var den vit och fin, numera fulgul på sidan och massor med svarta märken (som lyser igenom servetterna... men försvinner i mönstret, och efter att ha gjort ena sidan kom jag på att de gick att tvätta bort med aceton).

Klart man kan köpa en ny men den här är helt enkelt himlans bra. Ah, självklart vill jag ju ha en stilig Ergo Rapido :-) Men den lämpar sig inte som Enda Dammsugare, bara som komplement, den är ju t.ex för fet för att gå in under soffan. Dessutom... så läste jag att det kostar hiskeliga 600-700 kronor att byta batteri, som man kan tvingas att göra inom två år om det vill sig illa...

Innan, fulgul dammsugare

17 kommentarer:

Millan sa...

En pimpad dammsugare =) den var den festligaste jag har sett!!
Man blir glad bara av att titta på den!

Anonym sa...

Det är nog första gången jag ser en piffad dammsugare. Kul idé

Hannis sa...

Moahahahaha!
Du är underbar!
Vilken briljant idé.
Och dessutom blev det snyggt!

Tack för alla tips om tygaffärer!!
Nu vet jag vart jag ska leta nästa gång.

Fröken Fräken sa...

....
Pysselfröken härborta är mållös! Först trodde jag att du sytt ett överdrag i tyg, men när jag nu läser att du "decoupageat" den blir ju pysslet än magnifikare! Vilken uppiffning, nu kan ju dammsugaren stå framme jämt, och vara något av en staty. Ja, jisses!

Här har man bara hållit på och småfnulat och städat lite. Men jag skyller på förkylning som tills nu stoppat upp alla pysselidéers färd från hjärnan ut till händerna.

Helen sa...

Vilket jobb du lagt ner! Vilken kul grej!

Baronessan sa...

En upphottad dammsucker. Verkligen alldeles lysande. Dock inget jag har användning av eftersom jag har centraldammsugare. Men å andra sidan så är den behållaren inte så snygg, så....

Mari sa...

Men Monkan då!! Så superfränt och vilket jobb du lagt ner...fick titta flera ggr innan jag fattade vad det var....du är ju för skön.

Detta får du ta patent på...trodde oxå det var tyg först.
Jag hade gjort det enklare för mej och tagit fram sprayburken...

Tror nog du har Sveriges snyggaste snabeldrake nu....vad kul det ska bli att dammsuga nu va?? Här orkas det vara ta ett litet tag med torrmoppen just nu....knappt det ens.

Nu går jag till sängs igen...med en god bok...

Ha en bra dag och kram!!

bikupan sa...

Du är för go du!
Kommer du snart och hälsar på oss?
Kram

svartataket sa...

vad fiffigt!!!

emmsan sa...

Hihi, gud va du e underbar...hur kommer du på allt?? Dammsugaren blev ju hur läcker som helst, me lika A LOT!!!;)

Vart var du i Lördags då??Spanade efter dej vid globen men såg dej inte;)Fattar du att vi hade tur, vi fick ju se metallica men inte de som hade biljett till söndagen! Men det var det bästa jag gjort på länge, riktigt grymt=) Ha det bra, kramar emmsan

Marie sa...

Har aldrig sett något liknande! Vad fint det blev och vilken kul idé. Vill också passa på att säga att du har en fin och inspirerande blogg...

dahlarna sa...

Hihi vilken idé!!! Det måste du vara först med i bloggvärlden, att styla en dammsugare! Fin blev den!!! Är det roligare att dammsuga också?? Ha en mysig helg! KRAM!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

oj vad pimpad och fin den var, vilken grej och vilket jobb du lagt ner! supercool och orginell!!

Fru Inredning sa...

Wow vilken cool och bra idé:)
Kram Kristina

Miss Nilsson sa...

Ja, jag trodde jag sett allt....hahaaha! De här va de smartaste jag sett. Jag ska genast leta efter mönster, papper eller liknande. Va använde du för sorts papper och va blev de för lim?? Gjorde du som decopage?? Ha de fin fint!!=)

axelina sa...

Kul idé!:)

Anonym sa...

Åh, vilken kul idé! =) Ser att det är servetter du använt dig av, men vilket klister? Håller det? Decoupage kan ju ibland vara lite ömtåligt då servetterna är tunna. Hur fungerar det med en sådan sak som dammsugare?