lördag 28 februari 2009

Tulpanerna fick förlängt

Tulpanerna jag köpte förra helgen mådde ju inte så bra dag två som sagt, men jag lät dem stå... Sen när de druckit upp allt vatten i vasen såg de ut som rena skräpet.

Vissna tulpaner
Men, de såg ju ändå ganska roliga ut, och jag ville testa min nya vas som jag också köpte förra helgen så... Ok, klart att nya hela pigga fräscha tulpaner är snyggare, men jag tycker faktiskt att de här är ganska fina. Det är helt ok att tycka nåt annat... men klicka upp förstoring och kolla först :-)

Tulpaner i ny vas
Och en ny härlig vårduk från Village (jag har strukit den nu!).

Mycket utslagen tulpan

7 kommentarer:

Mari sa...

Vilken läcker vas.....fick gärna flytta in hos mej!

Mina tulpaner jag köpte i onsdags sjunger oxå på sista versen men dina är ett strå vassare....fast det var rätt häftigt att låta dem hänga med ett tag till.

Kram och ha det så gott!!

Nu väntar vi på TRISSEN va??

Helen sa...

Vad snygg den nya vasen är!

Fröken Fräken sa...

Jag tycker ju i och med att vasen är lite konstnärligt crazy på något sätt så måste man ju ha lite blommor som går ihop med den galenheten. Så klart att man ska ha sådana tulpaner i! Hade inte alls blivit samma grej med välartade rosor i.

Jag kan garantera att A:et sitter mycket stadigt, det är som en slags upphängningsanordning som gör att bokstaven nästan låses fast. Varje gång jag hänger upp något som ska hänga i närheten av ett ställe där jag planerar att ha mitt huvud så kontrolleras stadigheten mycket noga! ;-)

Amen, av de fem kuddarna så är det bara en som jag har när jag sover. Först vill herr Fräken ha en och mina dekorationskuddar är också vita, de har en brodyrmönstring som dock inte syns så här på håll. Men funderar på att komplettera de vita med två i mörkgrått linne för att skapa lite kontrast. Håller på att rensa ut i sovrummet, det har varit alldeles för plottrigt där.

Ja, förutom kuddkomplotten så tror jag att personalen även går och höjer temperaturen på rummet så maximalt som det bara går. Men annars städades det mycket utomordentligt på rummet. När jag kom tillbaka till rummet på eftermiddagen hade tex alla saker i badrummet ställts upp på rad och i storleksordning! Man blev ju alldeles till sig! ;-)

Har nu införskaffat vårkatalogen från Village och hittat massor med snyggt. Men det vita tyget med svart lövmönster på fanns ju inte på metervara.. skandal!!

Hannis sa...

Ha!Häftiga tycker jag med överblommade blommor!
Allt behöver ju inte vara perfekt=))

Vasen/Vaserna var ju skitsnygga!

Behöver tips på nån bra tygaffär i Stockholm!
Var där och skulle shoppa lite i Fredags men när det kom till tyger gick jag bet!
Knallade runt i affärer i gamla stan en stund mest för att kika.
Stod och stirrade in i skyltfönstret hos Gudrun Sjöden .
Jösses!!
Vad med färg!
Jag fick en chock!
Tror att det är därför jag är sjuk i dag*garvar*

Designtjejen sa...

Vilken fin duk du har!!! Vasen var kanon fin med!
Hoppas att du har haft en jätte mysig söndag!
Kramar

Mariaberg sa...

Nu har jag sett vad som händer dina tulpaner.

Du har gjort så fin "header" och fina bilder/text rutor i sidan - vilken mall använder du - skulle vilja göra något liknade om det är ok.

/MB

emmsan sa...

Hej darling! Tycker tulpanerna e jättefina även i det stadiet faktiskt!=) ÄLSKAR vasen du har....väckte väldigt VILL HA begär hos mej just nu, vart har du köpt den????;) Allt bra annars??

Kramar i massor, emmsan