torsdag 12 februari 2009

Monika vs datorn, 1 - 0

Konflikter... drabbar ju alltid tredje person! Nu talar jag inte om sopstrejken som var, eller krig ute i världen, utan om slagsmålet i min dator mellan Noooooorton och ett annat virusprogram. Det är det som har gjort att datorn lackat ur totalt och vägrat prata med modemet, det har varit rena istiden här helt enkelt. (Ja, big big i-landsproblem med andra ord...).

Men... nu har jag i alla fall överlistat de rackarna, 1 - 0 till mig! :-) Jag har inte åtgärdat det permanent men det ska göras. Huvudsaken just nu är att jag faktiskt har åtkomst till nätet igen. Puh!

Mitt i allt detta, på grund av allt strul... så har min Plan gått om intet. Jag hade tänkt att jag skulle ha fixat en ny layout till idag. Ja, till just idag. För om jag säger så här... 2008-02-12 Ooooofattbart, jag har nu bloggat i ett år!

Och vad det har varit roligt! Alla underbara inspirerande bloggar som jag hittat och många underbara snälla trevliga kommentarer jag fått. Tack alla ni, både "kända" och okända bloggvänner!

Så, det blev ingen ny layout till idag, men en ny header i alla fall (vi får se om den blir kvar, eller om jag byter eller byter tillbaks) . Och här kommer lite vårlängtan :-) Lite vårigt på ljusbrickan (blombrickan...?) och ett vårtecken från Panduro.

Vårpyntad ljusbricka
Den här hittade jag på Panduro i helgen, men den kanske har funnits ute länge? Det är ju ett tag sen jag var där, förutom i helgen, så jag får erkänna, jag har inte koll! :-)

Panduros vårkatalog

6 kommentarer:

Hannis sa...

Grattis!!!
Till ettåringen och den vunna striden!
Vårinspiration kan behövas!
Här råder total apati(Okej lite överdrivet men ändå)

Ha en go helg!

Jo sa...

Heja Monkan, jag håller på dig! :)

Min blogg "fyllde" ett år den 8:e, så då har vi hängt här ungefär lika länge! :) Grattis till din blogg, får jag väl säga!

Mari sa...

Grattis till dej oxå!!! Vilken läcker header, önskar jag kunde göra en sån men mina kunskaper i PHotoshop är verkligen begränsade och även i bloggen, har inte orkat ta till mej det eller hunnit.

Gillar din blogg skarpt, du skriver så kul och gör så mycket fint och mysigt!
Hoppas du hänger på många år ännu....

Inte kan man ha två virusprogram?? Tror det är nåt jag vet om datorer iaf.....har bara brandvägg jag, det är vågat.

Kram och ha en bra alla hjärtans dag!!

emmsan sa...

Du e ju en hejjar på att fixa till det me datorn du, bra jobbat!!!=) Jättefin header och ett stort GRATTIS på ettårsdagen;)
Ha en mysig alla hjärtans dag gumman, kram emmsan

Pysselprinsessan sa...

Grattis! Oj, har det gått ett år sedan du började! Inte illa!! Good work, girl! :) Fin header tycker jag! Hoppas du vunnit mot datorn permanent så du kan pyssla vidare med bloggen! :)
Kramar

www.gottablandat.wordpress.com sa...

grattis! min fyller på fredag :-)