tisdag 10 februari 2009

Och plötsligt så funkar det + blommor

Tillfälligt avbrottInternet har jag inte sett många minuter av sen i lördags, så det blir ett ofrivilligt tillfälligt (hoppas jag...) avbrott i bloggandet. Hjälp, vad sjutton är det som är fel??? Comhem kan inte hjälpa, de fick igång det en gång i söndags, kontakten mellan dator o modem, men sen dog det igen. Som de ser det så är det inte fel i deras grejer... och "hotade" med att om en tekniker ska kolla på problemet så kan det kosta pengar om felet inte är deras...

Plötsligt, som nu, så funkar det igen! Då gäller det att rackarns snabbt göra ett inlägg! Imorron ska jag ta hem jobbdatorn och testa, om det funkar bra med den men inte min egen så, ja, får jag hitta på "nåt".Nya blommor har blivit inköpta, de förra hade jag ju råkat vattna och det skulle man nog inte… de drog ju iväg och blev höga som palmer eller nåt. Och jag fortsätter med blompåsarna, ett fat i botten och sen bara ställa ner den fula plastkrukan. Sen ”hittade” jag en söt liten kruka i mataffärn, kostade bara 10 kr så jag köpte några stycken.

Liten zinkkruka
Och här är det massor med flowers :-) också från mataffärn. Hoppas verkligen de här slår ut, det skulle ju kunna bli jättefint. Och en charmig kruka som ju helt klart kan återanvändas sen.

Flowers blomkrukaMassor med blomster

5 kommentarer:

Hannis sa...

Fint,fint med krukpåsar!
Kanske jag ska testa!

Detta internet!
Irritationen över teknik kan framkalla dom mest djävulska känslor=))
Imponerad ändå över att du inte kastat ut modem och hela fadderullan*skrattar*

Mari sa...

Hu när inte internet funkar, tur jag har två varianter nu. Har ett trådlöst som följer med vart jag än går.....jobbat jour nu och då har jag med mej lilla dator, perfekt. Funkar i alla lägen än så länge.

Gullig krukor du köpt och hoppas dina växter överlever och slår ut.

Kram och ha det så gott!!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

jättefina krukor och krukpåsar!!

svartataket sa...

vad fina blommor. vattna inte så mycket nu då ..hihi

Lisas inredningsblogg sa...

Hoppas internet håller i sig nu då! :D
Åh så snyggt du har planterat! Flowerpower tänkte jag på i krukan med alla, så snyggt! Good luck med dem!! KRAM