söndag 22 februari 2009

Blommorna och paket

Som jag misstänkte så var det inte världens piggaste blommor jag köpte igår, men jag tycker det blev lite läckert ändå. Och det kan nog vara så att det är lite väl trångt i vasen... så alla tulpanerna har kanske inte fått kontakt med vattnet.

Blombukett
Jag tänkte att jag i stället skulle dekorera paketet med några blommor, men då skulle ju pappret bli blött, så jag gjorde en liten minibukett i stället. Och vad hon fick? Ett par svarta Converse (från mig och brorsan tillsammans). Och jag använde vikningsmetoden som jag lärde mig genom paketet som jag fick från grannen (viket syns lite bättre om man klickar upp förstoring av bilden).

Paket och miniblombukett

5 kommentarer:

Mari sa...

Får nog ta en lektion i inslagning, du skulle se dotterns paket hon fick igår av mej, katatrof....fast jag hade 20 minuter på mej att slå in, duscha och resten innan jag skulle vara där när jag kom hem från jobbet..

De där tulipanerna såg ju lite ledsna ut....fast blev ju bra när det blev avkapade.

Symaskinsfodral är inte lätta att sy, gjorde det smidigt för mej och tog teddy...

Jodu, den där dynan har vi funderat mycket på....hon var lite onykter när den hamnade där, hon hade även sopat blomjord men vi hittade aldrig någon kruka som saknade jord eller var trasig. Hon har inget minne av vad hon gjord...men hon hade sovit lite på altanen innan så det är möjligt att hon gick i sömnen. Hon var utelåst, så snäll är jag.....

Vi skrattar fortfarande så tårarna rinner när vi pratar om den kvällen och natten och morgonen.

Ha det så gott! Nu ska jag in och kolla din triss!!

FURNISH.etc sa...

Svar: Tack för alla fina ord från dig! Kul att du även gillar vårt hem. En liten färgbomb! :) Ja jag jobbar på Basehome, i nuläget, och det är kul! Om länkarna som inte funkar, så är det för att det inte finns några inlägg i de kategorierna ännu. Har ju bara haft bloggen i två veckor. Men nu har jag plockat bort de länkar som inte funkar tillsvidare, så får de läggas upp igen när jag skriver inlägg i den kategorin. Kram Emmy

Malin sa...

Hej Monkan!
Vad fin paketen blev.
Svarta converse-perfekt säger jag som bor i mina...
hoppas att du kommer hit snart!
Kram

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Så sött paketet blev! Vilken fin inslagning! Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

jättefint paket!!