onsdag 6 januari 2010

Nyårsmaten

Nyårsmaten måste nog visas på bild, inte bara för att den var så god, utan också för att visa vad Modig Monkan har gjort. Knivar... är inte mina bästa vänner, men gissa vem som skar 3 kilo hasselbackspotatis va! Och, de faaaantastiska tomat"rosorna" :-)

All den goda maten intogs hos vännen M i Småland, som var kallt men soligt. Maten avnjöts i det superfina matrummet och inleddes med räktorn, jodå, rullad i krossade ostbågar :-) följt av supergod stek (måste lära mig hur man gör!). Det hela avslutades med underbart god hemlagad glass med passionsfruktsås (måste få receptet!), havregrynsfras, hallon och tjusig chokladdekoration. Ja ni ser ju :-)

Nyårsmaten
Batteriet i nya kameran dog lagom till tolvslaget, jag hade nog lekt lite för mycket :-) Några bilder hann jag ta men jag hittade inte specialinställningen för fyrverkerier så det blev inte bra alls, lilla kameran fick rycka in som reserv.

Stjärnfall

6 kommentarer:

Helen sa...

Vad läckert det ser ut! Såna där räkbakelser med ostbågar har jag smakat, väldigt goda.

Rebecka sa...

Vilken läcker nyårsmat, måste ha smakat väldigt bra =)
Kram Rebecka

Katja sa...

oh vad gott :) Snyggt att du lyckades fånga fyrverkerierna också! :)

Ladylox sa...

Men ååhh vilken underbar mat! Blir ju hungrig bara av att titta (fastän jag nyss ätit)

Vi hade också någon form av räktorn men snurrade själva "tornet" i persilja tror jag att det var. ostbågar verkar ju inte helt fel det heller.

Inspirera Mera sa...

Vad gott det ser ut! Jag är inte heller vän med kniven, skar mig igår nämligen.

Svar:
Tack så mycket för gratulationen, vad gullig du är! Kram Sandra

Elin sa...

Såg lyxigt värre ut! MMmm vad gott!