onsdag 31 augusti 2011

Noter

Förra helgen var det nån sorts boklåde-happening inne i stan och jag försökte hitta nån bok med fin text, till lite klistrande :) Det var ju ett hopplöst projekt, så många böcker, men istället hittade jag nåt som jag ännu hellre ville ha... Nu när jag just har köpt en stor stämpel med noter så hittade jag en packe med... notböcker! Det fanns 4-5 stycken och jag köpte två, till det ofattbara priset 20 kr styck!

Som synes väldigt slitna och dessutom kladdade i på ganska många sidor, så jag kommer nog inte ha dåligt samvete när jag börjar rycka blad ur böckerna. Liiite jobbigt är det ju iofs att det står ett namn på den ena, Helga Andersen, men hon får nog aldrig veta nåt? Man läser säkert inte svenska bloggar i Danmark ;) Och böckerna är gamla, så hon kanske inte läser längre så att säga...

Notböcker Notblad som sagt,

Notblad
och NOT-blad, jisses amaila, tjing för att inte spela det här! Hur kan man få in så många noter på en sida?!

Massssa noter
Men inte bara noter, böckerna innehåller också massor med illustrationer till de olika styckena, och t.om sidor som jag tror är reklam.

Fina bilder i notböcker 1
Ja här sparas det inte på nåt, färgsidor också!

Fina bilder i notböcker 2

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så ljuvliga böcker, vilket fynd;) helt underbara... reklamen kommer kunna bli vackra tavlor och tänk så mycket du kan pyssla med noterna... Ska bli spännande och se resultatet...

Önskar dig en skön dag
Ps. du missar väl inte vår utlottning;)
Annie

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så vackert! Och roligt att kunna återanvända något sådant till pyssel och dekoration.

Hoppas du har en fin onsdag!

Anonym sa...

Gillar, gillar!
Tänk vad mycket fint du kommer att kunna göra med dom.
Jag ska ut och leta gamla böcker i helgen=))
Vill ha tag på en rejäl hög att göra något med!

Hannis (Kan inte lämna kommentarer som vanligt av någon anledning)

Fröken Fräken sa...

Jisses vilket pangobjekt för framtida pyssel! Man kan ju hitta på allt möjligt, decoupage, rama in, klä in lådor, göra kort, ja, massor! Man skulle kanske utnyttja etsjobb maskinpark och scanna in ett par sidor så att man har flera kopior.

Nja, nog tycker jag att limpistoler kan vara bra men du har rätt i att limmet tenderar att stelna lite väl fort. Förutom att vara helsickes varmt då, och inte roligt att få på sig.. jag brukar bara mata på med nästa lim"pinne" när jag märker att den som är i håller på att ta slut, och det funkar!

Och vilken lyckost du är som har så nära att du kan gå när som helst på HM Home! Jag är iofs lite putt på dem som när jag var där senast gav mig olivgrönerandiga kuddfodral istället för de brunrandiga som jag skulle ha. En liten färgnyansskillnad men dock!

Slow-Eva sa...

Vilket fynd! Det var en riktig skatt det. Jag älskar bildern!

Vicki sa...

Underbara böcker!

LissenTo sa...

Vilken vacker gammal bok, mycket fint att kopiera och pyssla med.

Ha en skön söndag. // Kram Lissen