måndag 8 augusti 2011

Fel två gånger, men så rätt - tygköp

Ibland kan det bli väldigt rätt fast man har fel. Jag gick till Åhléns för att kolla om de hade nån tygrea men där hade jag fel. Hittade däremot nyheter som jag absolut inte kunde motstå, ett tyg som ser ut som att det består av en enorm mängd underbara fina tygband, och ett härligt grönt.

Men jag tjänade faktiskt 800 kr också... Jag var SÅ sugen på att köpa underbara fantastiska påslakan från Pip men det fanns inga extra örngott och man kan ju inte lita på att det kommer in, så det blev inget köp. Puh! Nu ska jag ta en vaccinationsspruta så att jag kan motstå nästa gång jag går dit, jag behöver ju egentligen inga nya påslakan, de är liiiite väl dyra (jag brukar bara handla på rea) och det finns verkligen inte plats i garderoben. Påminn mig om jag glömmer :)

Tygnyheter
Andra felet var att jag gick till Panduro för att jag trodde att det fanns en chans att nya katalogen hade kommit, eftersom Hobbykällaren visade upp den, men det var bara för att de är återförsäljare, den 18:e sa de i butiken att den kommer.

Men... när jag ändå hade klivit över tröskeln så... varför inte kolla in rean, igen :) Jo jag köpte några småsaker för nån vecka sen men det kunde ju ha dykt upp nåt nytt :) Och det hade det ju, såg direkt ett stort akrylblock som jag skulle ha nytta av och för 24 kr var det ingen tvekan. Tildatyger för 37 kr metern, lådorna (set med två) som ju bara är så fina kommer säkert till nån nytta och så ett block med fina kort.

Tyg och andra reafynd
Det jag behövde akrylblocket till var den här stämpeln. Och vet ni att det faktiskt är nån som gör stämplarna vi köper? Det har jag aldrig funderat över, allt tillverkas ju liksom av maskiner... men stämplar måste ju designas, och det görs ju faktiskt av en människa! Denna lärdom fick jag när jag köpte notpappersstämpeln, hos Ljunggrens Pappershandel, där de flesta av stämplarna är egen design och jag tror bara finns att köpa där.

Måste tillägga att jodå, tygerna ska användas ganska snart men just nu pågår projekt med lite hårdare material. Liksom försvara mitt tyghamstrande :) Och "använda" = sy, och klistra.

Stämpel notpapper

6 kommentarer:

Betong ute och inne sa...

Åh så himla kul med rea...man blir helt exalterad.... jättefina tyger.
Ha en bra dag..Kram Malin

Johanna Stålros sa...

Fina tyger!!! inga fel bara rätt;) Min första semester dag, jag är så trött annars skulle jag gärna pyssla lite....Kram Johanna

Hannis sa...

Hehe, låter som en shoppingdag i mitt liv.
Blir inte som det ska men bra ändå till slut!
Snyggt tyg var det!!

Ska prova göra tryck på en jacka tänkte jag.
Men funderar på att göra en sån där som man stryker på med papper.

Lite konstigt det där med etiketterna eller hur?

Har hjälpt en vän som ska starta blogg och gjorde nästan allt i själva html-redigeringen.
Funderar på att städa upp på min blogg och göra samma sak.
Men då kraschar det väl med min tur!

Nu ska jag sluta smygblogga på jobbet och göra lite nytta=))

Anonym sa...

Vilka härliga tyger och vilka fynd på Panduro Rean, Lyckliga du;)

Ska bli kul och se vad du skapar av allt det nya;)

Önskar dig en skön kväll

Hobbykällaren sa...

Inte verkade det bli så "fel"..Huvudsaken är ju att man blir nöjd på slutet! Jättefina tyger och bra fynd hos Panduro. Jag lovar, det kommer mycket roliga nya grejer under hösten. Man blir bara så himla frustrerad för tiden räcker inte till för allt man vill göra..
Ha det bra
kram Kerstin

Edith och Jag sa...

Vilka fina fynd du gjort! "Band"-tyget från Åhléns var ju jätte fint och Tildatyger har man alltid någon användning av.
Maria