torsdag 26 februari 2009

Tävling hos Inspirera Mera och FÖRvirrad

Ni har väl inte missat att Sandra döpt om sin blogg från Tjohalia till Inspirera Mera? Det var allt jag skulle säga. Neeej, visst ja, tävling! Skulle jag ju berätta om också, fast helst inte ;-) det kan ju minska mina egna chanser att vinna :-)

Men, eftersom nån måste vinna andrapriset ;-) så vill jag ju helst att nån som kikar här i min blogg gör det och då måste jag ju så klart tipsa för att det ska kunna ske. Nejdå, jag skulle bli hur glad som helst över andrapriset också, och om jag inte vinner förstapriset, så vill jag ju att nån av mina bloggvänner ska vinna så klart :-) Och "det viktiga är ju inte att vinna utan att kämpa väl" så in och tävla och kämpa nu!

Första pris: Ett presentkort på 500 kr hos Designonline
Andra pris: En Marimekkoskål i den nya mindre storleken, i valfri färg

Eftersom det är 28 dagar i februari och det fanns en fredag den 13:e i februari, så finns det ju en även i mars... Och klockan 00.00 Fredag Den 13:e dras de två vinnarna.

Tävling, vinster från DesignonlineNamnändrad blogg, nu Inspirera Mera

Förvirrad

En liten berättelse:

--- Hon tog ut matlådan ur kylen på jobbet. "Aj då, fortfarande fruset, jag skulle inte ha ställt den i kylen, nu tar det ju längre tid att micra" tänkte hon. Tog fram en tallrik från köksskåpet och la upp maten, öppnade och ställde in tallriken i... kylen!---

Starkt förvirrad... Men jag kom på det innan jag stängt kylskåpsdörren i alla fall. Och bäst av allt, ingen såg mig! :-)

4 kommentarer:

Emma sa...

Haj gummsan! Men hur var det nu med tävlingar, skulle vi dela lika eller??;) Håller tummarna för dej så klart att du vinner!!!

Hahaha...*skrattanfall* Kan bara vara du som gör så med en matlåda va!?=) Ibland så hänger inte hjärnan me riktigt...hihi
Ha en mysig helg, kramar emmsan

Anonym sa...

Det där med matlådan känner jag igen.....ibland hittar man andra saker i kylskåpet oxå.....

Ja, jag ska när jag har tid kör igenom Moderskeppet igen...har gjort den gång innan lite snabbt. Har kanske tid i helgen.

Jag tävlar oxå och vill vinna givetvis, helst första pris...

Ha det så gott!! Kram!

Anonym sa...

Vad roligt att du är med och tävlar. Lycka till och ha en trevlig helg! Kram Sandra

svartataket sa...

hahah. ja det är som reklamen där hon sätter in Laptopen i ugnen :)) Jag har hittat det mesta i min kyl hemma!! galet! hihi
Trevlig helg!
KRAM