lördag 7 februari 2009

Efter ljuspåsar... kommer blompåsar

I tygskåpsrensningen kom det fram en bit molntyg, överbliven från i våras när jag sydde gardin och kökshandduk.

Jag gillar ju det tyget :-) så jag tänkte att det var lite synd att tygbiten bara skulle ligga i skåpet. Och samtidigt hade jag funderat på vad jag skulle ha mina (överblommade) vårblommor i. Svaret blev att jag skulle kombinera de två funderingarna.

När jag lärt mig hur man ska sköta såna här blommor så kanske de kan få riktiga och fina krukor. Imorron ska jag i alla fall köpa nya blommor :-)

Blompåsar
Och det jag skrev ovan var väl inte helt sant... för sanningen är ju att jag visst vill ha en bit av tyget i tygskåpet, favorittyger får liksom inte ta slut, och det är ju klart att jag har en bit kvar :-)

9 kommentarer:

Helen sa...

Fina blompåsar! Står de helt utan ytterkruka i?

Millan sa...

Vad fint, vilken bra ide!

Pysselpralinen sa...

Va fint! Och kul för då kan man ju variera sina krukor hur mycket som helst.

Mattsons band ja, där gick jag in häromdagen och ja...kanske råkade det bli några "knapptryck" där också. Man kan inte gå in i en sån butik utan att plocka på sig en hel hög fina band. Och då måste man ju ha en t-låda för att hålla lite ordning, tack för tipset! =)

Fröken Fräken sa...

Ja, det är rackarns svårt det där - hur gör man både något fint av tyget samt har kvar det precis som det är?! Ibland är det ju också en fara i att spara det för länge, för helt plötsligt har man tröttnat på det eller så är det inte i ens smak längre... Men det blev då tjusiga små blompåsar!

Här ligger man hemma och blir less på allt man ser. De nysydda kuddarna i grått och rosa känns uttjatade och förknippade med magsjuka, rosa känns inte som min färg längre, allt känns fel...osv. Kan bero på att jag halvlegat och kollar för mycket på Tine Ks katalog på nätet... och på att det mesta känns blaha...Den här jädrans vinterkräksjukan är en lurig jävel. Man trodde att man började må bättre, men nu känns det konstigt igen. Det blir sängläge snart...

Myownhome sa...

Vilken bra idé! Det ska jag försöka mig på så fort jag kommer hem från jobbet...

Anonym sa...

Så läckert och smart.....

Skönt att det är fler än jag som inte har de gröna fingrarna, tom mina sukkulenter har börjat ge med sej. Nu blir det fejkväxter för hela slanten.

Kram och ha en bra söndag!!

Emma sa...

Haj gummsan! Vad pysslig du e, blev ju kanonbra med dina blompåsar...gillar iden skarpt, du kanske kunde sälja??;)Vilket fint paket du fått av grannen, alltid uppskattat! Ha en skön söndag, kramar emmsan

Myownhome sa...

Haha vad kul att höra. :) Men visst är det svårt att plocka bort vissa saker när man liksom gillar dem?!

Ska bli kul att se hur ditt ljusfat ser ut! :)

Ida sa...

Hej igen! Denna bloggen vart helt underbar! Fina bilder och härligt pyssel! Jag kommer tillbaks! Kram Ida