måndag 2 februari 2009

Jag har fått en present! :-) och tips om tävling

Pling-rrrring. Det ringde på dörren just när jag höll på att laga middag. Ooooh nej, hafsislafsklädd efter träning och hår i Kaos, vem...? Hmmm, ok, kan jag visa stökigt tygskåp mm (för okända på webben) så kan jag väl öppna dörren (kanske inte samma sak...). Aha, grannen A och hon sträckte fram ett suuuuperfint paket!

Hon åkte hastigt iväg på en kurs i måndags och la ett kort i mitt brevinkast och bad att jag skulle hålla koll på hennes tidning som hon inte hunnit avbeställa, tidningsbudet har nämligen dille på att inte stoppa ner tidningen och det gillar vi inte. Verkligen ingen betungande syssla, bara att peta ner på vägen ut på morronen. Och så får man ett sånt här fint paket!

Gissa om jag plockade ut presenten förssssiktigt så att den fina inslagningen inte skulle skadas :-)

Finfint inslaget paket
Vad säger man? Tack snälla!!! (Jag ska maila henne och tacka!) Åk bort oftare! ;-)

Fina ljus o servetter


Frida med nystartade bloggen Raka linjer har en tävling där man kan vinna dessa snygga salladsbestick Krenit från Normann Copenhagen. Tävlingen avslutas fredagen den 6/2 kl 20.00.

Tävling hos Raka linjer


Ytterligare en bild strulade idag, en bild i högermenyn, men det gick faktiskt över efter en liten stund. Skumt. Och igår kväll, mycket skumt, så blev det felmeddelande av Susnet-koden, och då var det både i Explorer och Firefox. Suck. Nån annan som har problem med fel i Blogger?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Å det var väl snällt!

Anonym sa...

Visst är det härligt med bra grannar. Passade grannens hundar och fick 400 kr och för dem köpte jag ASA krukan på TV-bänken, hade nog aldrig köpte den annars för det är ju rätt mycket pengar för en kruka....

Typiskt tidningsbud, grannen har haft samma dilemma här, de hängde fast hennes tidning i handtaget på dörren in till trapphuset, fuktig och sladdring fick hon den varje morgon. Sen gick de in och la den bara i trappen utan att gå upp. Byt jobb om det är så jobbigt tycker jag.

Ha en bra dag och kram på dej!

Hannis sa...

Okej!Kan vi kanske byta granne???
Vackra ljus!
Och sen kan inte du komma hit och fixa mina skåp?!?!

Har ju startat projekt utrensning = Total kaos!!
Finns ingen plats att skapa något roligt alls!
Jag och katten hoppar mellan saker som ska kastas,säljas,flyttas och möbler.Lider!

Så nu har jag gnällt klart och önskar dig en skön dag!

Linda -Galleri Palla sa...

Nä men vad skoj! SÅnt är ju alltid uppskattat!!1 KRAM

Helen sa...

Verkligen en fin present! Kul när det lilla man gör blir uppskattad, man borde nog vara bättre på det!

svartataket sa...

Vad fina! Det är så kul att få fina presenter! Och att ge :))

Malin sa...

Hej vännen
Kommer du snart och hälsar på oss??
Jag har tror det eller ej gjort ett blogginlägg:-)
Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

Å det va gulligt med prsenten!!!

Fröken Fräken sa...

Nä men det var då en rekordelig granne! Jag skulle förmodligen svimma om jag fick en present av mina grannar (bara ett "Hej" får en att känna sig chockad resten av dagen..) De består visserligen av två ungkarlar i obestämd ålder som aldrig är hemma (de bor i varsin lgh, inte ihop) samt ett par runt 25 som röker alldeles för mycket på balkongen. Egentligen är jag alltså glad ju mindre jag hör av dem! (efter att ha bott granne med en trubadur)

Snyggt strukturerat i tygskåpet. Men nog skulle du behöva att rekorderligt större tygskåp. Det är ju allvarliga grejer, att inte ha nog plats för sina tyger.

Det var väl det jag visste, att du hade strålande smak . Med en likadan lampa som jag har! Nu har jag spanat in en lampa på Biltema (jo, det är sant!!) som jag funderar på att köpa två av till min hall. Det kanske är för lite belysning där, och det är därför det känns så mörkt där! (kanske skulle ha börjat med att fixa lampor och inte måla om en bänk om jag ville ha det ljusare...)

Blev inga kuddar denna gång av det mörkgråa linnetyget. Kuddarna tog slut, måste fixa fler. Man kan ju inte bara ha fem kuddar i soffan heller!!

Anonym sa...

Tittar in och säger Hej! Ha det bra.

Myownhome sa...

snäll granne. :) Men jag undrar vad det är med alla tidningsutdelare... de som delar ut våra tidningar petar inte heller ner dem ordentligt.. hm de kankse är snälla och rädda för att väcka oss som inte börjar kl 3-4 på morgonen... :)