torsdag 8 september 2011

Den bästa servetten, överallt nu :)

Inte så mycket att säga, jag har klistrat helt enkelt :)

Vi börjar med en mjukstart, krukan med rosa rosor har fått en kompis med grå rosor, delar av motiv klippta ur en servett. Och krukan är en vanlig lerkruka som målats vit först, ingår i projektet måla stort och smått som pågår för fullt - snart kommer bild på nåt mer målat.

Servett rosor på kruka 1Servett rosor på kruka 2
Sen var det den nya servetten från H&M, den bara måste jag ju klistra på nånting. Först en klassiker, konservburk, först målad med vit färg så att servetten inte skulle "försvinna".

Servett på konservburk
Sen kom jag på att risburken skulle få lite dekoration också, där har jag använt ett speciellt lack som gör att man kan diska burken. Här är burken på plats i skafferiet.

Servett på glasburk 1
Och en bild för att visa locket.

Servett på glasburk 2
Gick en runda i lägenheten på Jakt efter nåt mer att klistra på och såg två krukor som ju var helt perfekta för ändamålet, vita :) och precis rätt storlek för en ruta från servetten. Och brevid lamporna som fick lite dekoration för ett par år sen så de blir nog bra kompisar.

Servett på kruka 1Servett på kruka 2
Och Jakten gick vidare! Jag gillar verkligen den här servetten och vill se den överallt! :) Funderade på kaklet eller kylen, men det kanske inte hyresvärden skulle gilla.... Sen föll blicken på mikron, ja men självklart! :) Och... för att komma åt att klistra på mikron måste jag flytta på nånting, som också var vitt, och riktigt skrek om att få den fina servetten på sig, och det var ju...

Servett på mikro
Vattenkokaren! Jag har liksom ledsnat på den lite väl mesiga kokaren och kikat i många affärer efter nån snyggare. Vill helst ha nån i metall men svårt att hitta nån som inte blir så där supergalet het som man bränner sig på, och de flesta värmer så lite, den här tar ju 1,5 liter. Och nu ska jag i alla fall inte köpa nån ny på ett tag :)

Undrar om jag ska ta och göra om dammsugaren :) börjar ledsna på den första versionen, den var ju inte så festlig direkt.

Servett på vattenkokare

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är tokig du;) En Award finns att hämta upp hos oss;)

Ha en ljuvlig dag.

Annie

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Även om du nu bara "helt enkelt har klistrat" så gör du det himla bra. Härlig inspiration!

Hoppas du får en riktigt fin helg!

E-B sa...

Härligt! Ingenting i köket "går säkert" ;-)