onsdag 13 juli 2011

Nu måste jag sy, annars!!!

Vad funkar bäst? Muta eller hot? Jag testar med hot: Monika, om du inte syr inom tre dagar på semester (helgen räknas inte så tre dagar från måndag), så är semestern indragen!

Alltså, jag gillar ju att sy, vet inte varför det har blivit så jobbigt, för att symaskinen inte står framme kanske? Och så är det fullt upp med annat iofs, men igår... Jag hade inget alls planerat efter jobbet, väldigt ovanligt, så jag tänkte att jag kanske skulle sy, men vad gjorde jag? Satt kvar på jobbet!

Jag har ju massa idéer om vad jag ska göra, och tyg råder det ingen brist på... Ja för att verkligen undvika dåliga ursäkter som "jag har inget bra tyg" eller "nämen det där tyget ska jag nog spara till ditten eller datten" så har jag handlat lite i veckan. Det är redan bestämt vad det röda och det vita (typ vita) ska användas till, begrips?!

Och dessutom köpt ännu mer av det röda och turkosa så att det verkligen ska finnas kvar rejält med tyg när jag gjort det jag ska. För det är ju det också, jag tycker ju om att liksom bara ha mina tyger, de ska liksom ligga där i tygskåpet. Också :)

Rött tyg, och turkost
Blått tyg, och vitt, eller orange?
Men jag har faktiskt använt lite tyg! Inte sytt dock, men limmat :) Gjorde en pennburk i helgen.

Pennmugg

6 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara tyger ja nu Monika nu måste du sy, för inte kan du lämna dessa vackra ting alldeles osydda inte;)

Ska bli kul att se resultatet sen.

Önskar dig en ljuvlig kväll och en härlig helg

Johanna Stålros sa...

Vissa saker tar tid...ingen ide att tvinga sig tycker jag, rätt som det är så faller andan på ;) Snygg pennburk. Om du sätter dig och kikar på dina tyger så kanske lusten och inspirationen kommer. Kram Johanna

Anna sa...

hehe, hot kanske inte är så bra, men mutor kanske funkar ;)

charmanta sa...

Hej!
Åh, vad trevligt att hitta en riktig pysselblogg, gillar själv att pyssla mycket... länkar din blogg till mig.. vill du kika in till mig så är det charmantamarie.blogspot.com
Ha det gott, hälsningar Marie

Sandra | Inspirera Mera sa...

Haha ja det gäller att förhandla med sig själv. Är själv inne på det nu när "att göra"-listan ska kortas av.

Svar:
Vad skönt att höra att du gillar din Canon G11, längtar verkligen till jag får hem den och kan börja ta kort.

Annelie sa...

Hejsan,jag är en ny tittare här inne...;))Mycke härligt pyssel du gör och vilket häääärligt tyg,jag älskar färgerna...Vart har du hittat tygerna..??

Ha en Härlig dag!!
KRAM/Annelie
http://www.anneliethunberg.blogspot.com/