tisdag 29 mars 2011

Blond och blåögd, uggla av frivoliteter

Ja inte bara blond utan rentav albino är han, min uggla. Jag hade inget passande "ugglefärgat" garn så det fick bli en vit, men det finns ju faktiskt vita ugglor har jag för mig, eller? Jag var på en frivolitetsträff i helgen och tanken var att jag skulle jobba på en klurig grej när jag hade en samling proffs att konsultera, men ooops, jag hade visst inte med mig beskrivningen. Istället fick det då bli en liten uggla, och en annan liten grej som jag håller på med.

Uggla av frivoliteter
När jag gjorde kycklingarna så gjorde jag också lite blommor. De i mitten är färdiga, har fått stjälk, de övriga har jag inte bestämt än om jag bara ska fästa trådarna eller om de också ska gå stjälkar. Jag har liksom inte bestämt vad jag ska ha dem till...

Blomman allra längst ut till vänster har fått pärlor, men på "fel" sätt, i picoterna (bågarna) istället för nere vid knutarna. Konstnärlig frihet :) Jag ville bara testa hur det skulle bli, inte så värst bra direkt.

Blommor av frivoliteter

Aj aj, det är nåt knas i Blogger. Alla radbrytningar som jag lagt in in det här inlägget bara försvinner hela tiden när jag förhandsgranskar. Jag håller tummarna och blundar :) och hopppas att det ska gå bra nu när jag ska publicera.

6 kommentarer:

Margita sa...

Som vanligt fantastickt gammalt hantverk i ny design.

Anonym sa...

Helt ljuvlig lite uggla, och visst finns det ugglor som är vita (heter snöugglor eller något sådant)

Har du också problem med blogger... tror det var något som gick över alla bloggare igår. Trögt, konstigt och märkligt var det iallafall men det ser ut att ha blivit rätt nu;)

Önskar dig en skön dag

Madeleine Berglund sa...

Påskgodis är nästan det bästa med hela påsken. Förutom att man får vara ledig, att det är vår i luften och att man med all rätt kan köpa penséer förstås. Hihi...

Jaså, bor du inne i stan, men du får köpa björkris på typ hötorget?! =P

Kram Madde :)

Lillstrumpan sa...

Det där ser riktigt kul ut. Man kanske skulle pröva!

Vet du, jag har en utmaning till dig på min blogg. Hoppas du vill ta dig an den!

Baronessan sa...

Så gulligt! Har aldrig hört om frivoliteter förut. Måste kolla vidare. Glad fredag!

Mycket annat & lite betong sa...

Så söt han är, din lilla vita uggla!

Trevlig kväll!
Agneta