måndag 7 mars 2011

Frivoliteter, fjäril, fotoutställning

När jag var på Syfestivalen i höstas så anmälde jag intresse för en kurs i frivoliteter, måste ju bara ta reda på hur de fantastiska sakerna skapas. Nu äntligen efter vårens mässa så kom inbjudan till kurs och i lördags var jag på första av två tillfällen.

Började och tänkte att det här skulle nog gå bra, nix! Höll på att ge upp redan på första knuten... den bara fastnade, och det ska den inte, den ska glida. Men plötsligt så fattade jag galoppen och hux flux så var jag klar med övningsuppgiften. Vad det föreställer? En fjäril, det ser väl alla ;) Inte världens jämnaste... men principen är rätt i alla fall.

Fjäril av frivoliteter
Efter frivolitetskursen hann jag också med att gå på fotoutställning. Madeleine som har bloggen 'Mitt hem och jag' hade kommit på den underbara idén att göra en alldeles egen fotoutställning med sina underbara bilder.

I en supermysig källarlokal i Gamla Stan hade hon dukat upp ett jättebord med fikahörna :) och fiiina foton i en härlig mixa av olika ramar. Klicka upp förstoring av bilden som ett smakprov, och kika sen runt på bordet inne hos Madeleine så kommer ni förstå vad jag menar.

Fotoutställning Mitt hem och jag 'Mitt hem och jag'
Måste också visa en bild på... sommarn kommer! Stora, Röda, Fina och helt ok smak, och kostade bara 9:98 asken. Snaaaart kommer sommaren! Men först en härlig vår så klart :)

'Jordgubbar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är så imponerad vilken vacker fjäril. Har aldrig sett något sådan innan frivoliter hette det så? Hm det där måste kollas upp, väntar med spänning på att se vad du lär dig på nästa kursomgång.

Önskar dig en ljuvlig dag med massa sol

Call design sa...

Jag visste att du skulle klara av att göra knuten. Du är duktig och fjärilen blev mycket fin!
Härligt!
Kramar

popetotrora sa...

Jättesöt liten fjäril! Jag är impad. :-)

Helena sa...

Hej!
Vad roligt, jag har också knutit lite frivoliteter i mitt liv och några sådana fjärilar har det blivit! Fin förstafjäril du fick till, knuten är ju verkligen inte den lättaste.
Hoppas du får en fortsatt fin vecka!
Kram Helena