onsdag 23 mars 2011

Från besvikelse till... LYCKA, bokpaket!

Lite besviken idag, hade hoppats på SMS-avisering om ett bokpaket, även om det iofs mycket väl skulle kunna ta ett par dagar till, men ja, man hoppas ju.

Gick på ett möte efter jobbet och kom hem sent och då, innanför dörren, låg Bokpaketet. LYCKA. Helt otroligt att posten lyckas pressa ner paketet genom brevinkastet, tack snälla brevis :)

Bokpaket
Det var den här jag väntade på, en bok om frivoliteter, så klart :)

Frivolitetsbok
Nånting sånt här tänkte jag att jag skulle göra, dvs försöka göra... Det här är ett armband men jag tänkte göra utan pärlor och ha som bokmärke, vad jag nu kan lyckas göra... nånting avlångt i alla fall, hoppas jag :)

Frivolitetsbok innehåll
En till liten bok, eller häfte, med olika julstjärnor.

Frivolitetsbok 2
Beställde den här boken också, för det var nåt specialpris, Roliga stickboken, eller konstiga...

Roliga stickboken
Verkligen märkliga projekt, här t.ex fodral till ett äpple, det mest normala i boken ;) Men i alla fall många bra tips i början av boken, lite om grunder, fånga tappad maska, öka/minska, flätor mm. Tror jag betalade 40 kr nånting för boken och det var den väl värd i alla fall.

Roliga stickboken exempel

7 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Oj, så mycket roligt pyssel du visar på din blogg! Jag måste fortsätta att titta längre bak i tiden.

Ha det bra!
Agneta

Anonym sa...

Härligt när man får paket på posten;) speciellt när det inte är väntat. Väntar med spänning på vad du lyckas göra för roligt pyssel efter du läst dessa böckerna.

Hm kanske skulle ta sig en sväng in till adlibris och kika runt lite, kanske finns en stickbok där har alltid velat lära mig sticka;)

Ha en underbar dag
Annie

Madeleine Berglund sa...

Vilken alla tiders generös brevis du har. Kan du skicka denne hem till mig också? Hihihi.=)

Jaså, påsken är så sent, jag längtar till påskpyssel, solsken, blommor och massa godis. Härligt!

Ja, men ooooh, tänk när det blommar i kungsan, magsikt. Då bara måste man ju äta en stor glass och njuta av livet och blommorna. Lovely!

Du pysslar så fint, riktigt imponerande!!!

Fryser du mindre på jobbet nu när solen värmer en smula?

Kram Madde

Lisbet sa...

Lycka är bokpaket!

Ha en skön helg!

Fröken Fräken sa...

Jag tycker att min brevbärare har en del att lära av din! Jag var minsann tvungen att åka till närmaste postutlämningsställe för att hämta mina beställda tapetprover. Kunde man inte lämnat rullen lite elegant lutat mot dörren? Tror inte att några av mina grannar (samtliga äldre herrar) hade varit sugen på att sno med sig dem.

Men hörru, kvinnan på den där sista boken blir jag nästan lite rädd för! Det är inte skräckpyssel i den du?!

Jisses vad du har pillriga pyssel på gång. Det här med frivolter kräver nog smalare fingrar och mer tålamod än vad jag har. Fast jag gissar att de inte skräpar ned oc tar upp lika mycket plats som mina nuvarande pysselåtaganden. Man får liksom åla sig in och ut ur lägenheten..

popetotrora sa...

Det är alltid lika roligt att få nya fina inspirationsböcker i brevlådan!! :-)

Call design sa...

Hej från mig!
Har dåligt samvete att jag inte svarat dig förrän nu, haft en intensiv period. Men nu till frågan, Tatting Ting har jag handlat av på en del frivolitetsträffar. Ett turkiskt garn som fanns i flera olika färger som är riktigt bra att använda.
Gullarpshantverksgård finns likaså.

Vilka fina böcker, de är riktigt bra, och fint ögongodis att vila ögonen på. Har du kollar Barbara Fay, ett tyskt företag som säljer böcker och som har svenskt postgiro?
Där finns det än mer böcker, jag vill ha än mer trots att jag insett att det finns en del i bokhyllan.

Många goa hälsningar