söndag 19 september 2010

Piffat paket

Här kommer en redovisning av en del av det jag köpte efter min genomgång av Pandurokatalogen, när den fick vikta hörn på var och varannan sida :-)

Ett piffat paket, brunt papper och blommor utstansade ur skrivarpapper i olika färger.

Paket piffat med blommmor
Och stansarna är den här lilla trion :-)

Blomstansar

8 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Intressant sammanträffande att jag hittar ditt panduropyssel när jag precis upptäckt Panduros reakatalog som jag nu sitter och går igenom!! Hoppas att de godbitar som jag har spanat in finns i butiken nu när jag ska dit i slutet av veckan. Pysselinhandling i Sthlm, jajamen! (eller tja, jag ska på konferens egentligen, men vem bryr sig om sådana småsaker?!)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Aaah - dem vikta hörnen. Känner igen mig precis. Fast sedan vi flyttade hit till Bergen och har en Pandurobutik "just around the corner" har det blivit mindre tittade i katalogen och mer tittande i butiken. Men katalogen ligger fortfarande bredvid sängen. :-)

Hoppas du har haft en fin tisdag!

Hobbykällaren sa...

Riktigt mysigt paket!!Så kul att få ett sånt där spännande som nån har lagt ner lite extra arbete på!
De där stansarna är riktigt bra till så MYCKET,och så gör det väl inget att de säljs till "passa-på-pris" just nu..
Fredag,lördag har vi "Marten"här i Säffle så vi hinner inte pyssla så mycket under dessa dagar,men sen är vi "på´t"igen.
Kram Kerstin

Lisbet sa...

Gulliga stansar!
Ha en skön söndag!

Ida sa...

Hej! Hör av dig till mig med din mailadress så att jag kan komma i kontakt med dig. :)
info@decoria.se

pysselpralinen sa...

Kul att stansa. Man kan ju variera sig i en oändlighet. Detta pyssel känns väldigt somrigt, med andra ord raka motsatsen till hur det kändes utomhus idag.
Jag har inte handlat en enda pryl från Panduro sen nya katalogen kom. Jag tror bestämt att jag förköpte mig lite under vår och sommar.
Fast känner jag mig själv rätt så är detta en snabbt övergående fas. Panduro rules forever. :-)

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Blev så glad när jag läste din kommentar. Det är kommentarer som dina som gör att det är så roligt att blogga. You made my day! så att säga :) Roligt att ha hittat in till dig, verkligen mysig blogg du har med många fina pysselideer.

Ha en fortsatt underbar kväll! kram Linnéa

Fröken Pyssel sa...

Sött! Är lite sugen på att köpa sådana där stansar, fast åååh jag bara köper och köper, borde göra klart alla påbörjade saker först :-D