fredag 23 juli 2010

Blommiga vattenflaskor

Semester, från jobbet alltså, men hemma blir det desto mer jobb då. Många Måsten. Sånt som inte hunnits med tidigare t.ex, pga för mycket jobb.

Igår var det fönstertvätt. Minsta lilla millimeter tvättades. Alla rutor så klart och allt "normalt" trä (vem uppfann spröjsar?!) men sen också träet runt fönstrena på fasaden, fönsterbleck, ovanpå fönstrena ner i massa gropar/spår där öppna/stängamekanismen ligger. Och viktigast av allt, jag dödade inte spindeln, här ska inte komma nåt regn på mina nytvättade fönster, aldrig nånsin :-)

Jag har nu stans? landets? världens??? finaste fönster! Så länge det nu varar... nästan mitt i stan...

Efter det hårda jobbet så väntade Belöning. Först bulle till fikat, sånt blir det annars bara på helger, och sen pysselstund :-) Piffa vattenflaskor.

Såna här flaskor är hårda och rejäla, bra för att ta med vatten i när man ska ut och sola. Men de blir ju fula efter ett tag, etiketten blir nött och trasig. Klart man bara kan ta bort etiketten då, men jag bestämde mig för att piffa flaskorna lite också.

Vattenflaska
Nya stämplar köpta i veckan på Panduros rea.

Skumgummistämplar
Stämpla på baksidan av självhäftande plast och sen klippa ut med den underbara saxen, saxarnas rolls royce :-) silhouette-saxen.

Självhäftande plast
Och så smacka på blommorna på flaskorna. Men var är solen nu då?!

Piffasde vattenflaskor

3 kommentarer:

Hannis sa...

Vad du är duktig som putsat fönster!
Mina ser ut som f.. men jag låtsas som ingenting=))

Hur läckert som helst med pimpad vattenflaska!
Solen skiner redan hos mig så den kommer till dig också i dag!

Lisbet sa...

Vilken härlig idé! Tack för den!
Ha en fin lördag!

Malin på pastill.nu sa...

Vilken bra idé, ska nog göra en fin flaska till dottern att ha med på dagisutflykterna :-) Saxen låter mkt intressant :-D