onsdag 27 februari 2008

Längtar till oktober...

Hem 2008 inspirationsbildJo, ni läser rätt... Kan någon snälla snälla snälla snabbspola till oktober! Till mmmmässan, Hem 2008 :-)

Igår fick jag en släng av Längtan (kan det bero på höstvädret?) och gick in på mässans hemsida. Besviken. De hade kvar gamla loggan! "Hem 2007", fast de hade åtminstone skrivit nya datum. Så jag skickade ett litet mail... Och rackarns vad snabba de var! I morse kom nyhetsbrevet som de skickar som "uppladdning" några gånger under året (egentligen bara tips om alla andra mässor), och nu hade de rättat Hem 2008-sidan!

Undersökning visar att hälften av besökarna gillar möbler och inredning :-)Jamen klart jag vill ha underbar och sommar också först, men man kan väl längta till flera olika saker :-) Jag har ju längtat sen jag gick ut från mässan i oktober! Det gör ju inte saken bättre att jobbet ligger precis brevid mässan... Inte en inredningspryl där så långt ögat såg idag, bara massa båtar som de skulle proppa in. Hmmm, för grannsämjans skull kunde de ju gärna få skicka över ett par biljetter. Till o-o-oktober alltså. 9-12 oktober, dåååååh.

Idag har jag varit hos frissan och i vanliga fall brukar jag följa minsta rörelse hon (Sara) gör med sax, kam etc men idag... djupt försjunken i en Sköna Hem och pladdrade lyriskt om alla fantastiska och inspirerande bloggar som finns där ute i Cybern :-)

5 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Tack för tipset, det blir nog ett par olika till semestern!

Malin sa...

Ja mässan vill jag oxå gå på.
Kanske skulle vi planera in en Monkan helg då.
Ha ha så du kunde släppa frissan med blicken, då är det något väldigt intressant som du pratade om just då det förstår jag.
Blev resultatet annorlunda när du inte "övervakade" henne.
usch det slog mig nu att det är sista dagen för A i morgon
Kram

Hannis sa...

Hehe,Oktober var det!
Själv längtar jag till påsken!
Inte för äggens skull dock men 4 dagar ledigt...
Ha en bra helg!

emmsan sa...

Hejsvejs!Hoppas de e ok att jag länkar te dej??=)Ja de e ju alltid kul att ha något och längta till, men först ska vi ha en varm och skön sommar eller hur!?;)
Kram emmsan

Villa elva-kulla sa...

Självklart får du länka! Jag gör detsamma.
Jag har köpt tygen och kökshanduken på Åhlens, där hittar jag alltid massor som jag vill ha.
Ska kika runt lite i din blogg.
Ha de gott och trevlig helg/ Jennie