söndag 24 februari 2008

Lékué, grön kökspryl

Citrus!Inte för att den var grön utan för att den verkade smart helt enkelt. Jag har köpt mig en Lékué exprimidores de limones. Ja en citruspress alltså :-) Som råkar vara grön.

Nej. Jag har köpt två. Utan att veta om det... Ok jag erkänner, jag har sett en annons och sen gått och handlat, utan att ens ha öppnat kartongen. Det står ju faktiskt "2 Lemon Press", det såg jag inte i affären och även nu när jag såg det så tänkte jag att det väl betydde två funktioner, pressa och håll sen citronen fräsch i kylen. Eller att kärnorna blir kvar i pressen. Jag menar, hur ofta får man mer än vad man betalat för? (Hmm, tror att man betalat för).

Lékué citruspress, köpt på Duka. Förvara citronen i den, i kylenFast det märkligaste i det hela är ju egentligen att jag ens såg annonsen... Normalt har jag ett filter i ögonen som gör att jag hoppar över all reklam.

Jag har varit med i många läsarundersökningar om tidningar där de frågar om jag sett den och den sidan, alla med nån annons, och jag har inte sett en enda av de sidorna!

4 kommentarer:

Hannis sa...

Vad kul att du tittade in och välkommen till den underbara bloggvärlden!!

Tack för alla tipsen, ska ge mig på den i kväll!
Kikar tillbaka//Hannis

Inredningsgalen sa...

Har sett denna i en inredningstidning, verkar superbra!

Monkan sa...

Vi hade kostföreläsning på jobbet idag och ett av råden vi fick var att dricka citronvatten! så just nu njuter jag av min lilla drink :-)

Nu bor mina citronhalvor i varsin gummi (silikon) dress :-) i kylen och jag har hittat en kul present att ge bort.

Pyssleprinsessan sa...

Hihi, vilken rolig och smart grej!! Den ska jag genast spana efter!

Tack för den fina kommentaren! Jag tycker absolut du ska satsa på grönt! ;) (Fast jag är svag för turkost och brunt oxå...) Köksgardinen var riktigt fin! Å jag håller med, Village är farligt! Riktigt farligt!! :D

Påskkramar