onsdag 1 april 2015

Kuppat med konservburk

När nån plötsligt slutar blogga så brukar jag undra lite oroligt vad som kan ha hänt. Och nu har jag själv hamnat där, plötsligt tog det bara slut, och jag vet inte varför. Jag tycker inte att jag gör nåt särskilt, inte nåt tidskrävande, tiden liksom bara rinner iväg! Årets första inlägg, och det är redan april. Men nu ska det bli bättring är det tänkt.

Men jag har faktiskt pysslat en del i skymundan :) bland annat så har jag kuppat lite på jobbet. Jag såg nåt i den här stilen på en kollegas skrivbord och genast så började pysselhjärnan gå på högvarv. Man liksom har inte pennor i ett glas, när man kan ha dem i en piffad konservburk, eller hur? Kollegan hade väl bara inte insett det :)


Jag gjorde tre olika burkar, med olika tyger, för jag kunde inte riktigt bestämma vad som skulle passa bäst för personen i fråga.

Tygklädda konservburkar som pennburk

Till slut bestämde jag mig för den mest färgglada, den till höger. Ska man kuppa så ska man kuppa ordentligt :) Jag väntade in ett tillfälle när det var tomt på kontoret och sen bytte jag, fast jag lämnade glaset med en ensam penna i. Trots att det inte fanns några vittnen så lyckades kollegan nästan omedelbart lista ut vem som låg bakom :) Jag hade bestämt mig för att spela ovetande men det sprack direkt, har absolut inget pokerface...

Jag gjorde sen ytterligare en kupp. Samma dag som en kollega fyllde år noterade jag att han hade pennor utspridda över hela skrivbordet, självklart skulle det åtgärdas med en pennburk! :) Det blev burken längst till vänster, och även denna kollega listade ganska snabbt ut vem som låg bakom. Jag fattar inte hur de bär sig åt :) Och nä, lyckades inte hålla masken då heller. Och, burkar är ju till för att användas så mittenburken hamnade på mitt eget skrivbord.

Pennor flyttade från glas till pennburk

1 kommentar:

Hannis sa...

Haha, underbart!
Vilken drömkollega du är. Skulle bli jätteglad om jag kom till jobbet och någon hade piffat till det med en fin burk!