torsdag 21 maj 2009

Sommarkasse

Trevligt med lediga dagar :-) när man kan göra bara vad man känner för. Har varit iväg och slängt massa kartonger som jag städade ur förrådet igår, städat, kanske jag inte kände för men det kan ju vara bra att göra... och det luktar ju gott :-)

Sen tog jag tag i ett syprojekt som jag påbörjat för ett tag sen, kanske man kan locka fram lite sol med hjälp av en ny vår/sommarkasse? :-)

Sommarkasse
En ficka på insidan för mobiltelefon, nycklar och sånt.

Ficka för småprylar
Imorron väntar lite lyx :-) Ett besök hos frisören, där man brukar få lite härlig massage i hårbotten, och sen när hon (Sara) har fixat klar så ska jag förstöra... För då väntar ett träningspass med vännen H och sen en stund i bastun, med en hårinpackning kanske. Och det är väl inte helt omöjligt att vi går och äter nånstans efteråt också :-)

5 kommentarer:

Mari sa...

Snygg och välsydd kasse det där t.om dragkedja, du är inte dålig du.

Gott att bli lite ompysslad i håret men brukar få pyssla om det själv när jag kommer hem de få ggr jag klipper mej.

Du verkar få en bra dag och hoppas ni har bättre väder än här för det regnar och regnar.

Kram och ha det så bäst!

Fröken Fräken sa...

Jamen, sy en väska, det skulle man ju ta och göra igen! Det var en favoritsysselsättning för något år sedan. Problemet var bara att det blev så många att jag aldrig hann använda dem. Tänk om man kunde fixa ihop en riktig resväska, snart behöver jag en ny om jag ska fortsätta att flänga till Sthlm såhär (ny resa nu på tisdag). Den blev sannerligen stilig, och väldigt ambitiöst med dragkedja dessutom!!

Ja, jag gillar ju verkligen både rosa och rosmönster när jag ser det hos andra och i butiker. Men när jag försöker ta hem det så genomgår det tydligen någon metamorfos och passar inte alls hemma. Ska försöka hitta något annat papper till köksskåpen (dock blir det nog inte Marimekko, men skulle vilja ha något med grönt eller grått i) Ska bara städa, sy kuddar, måla, gå på loppis, städa... så vilken dag som helst alltså! Och så funderar jag på om man kan hänga ett randigt tyg framför böckerna i bokhyllan. Fast då blir nog herr Fräken galen, han tycker inte att man ska dölja några böcker...

Näpp, nu är det bara att dra på sig sandalerna och dra till loppis!!

Pysselprinsessan sa...

Mmmm... En sommarpåse! Det tror jag att jag måste gör nu när jag tog hit symaskinen! Fast jag borde ju packa upp färdigt först...! Åh, vad härligt att börja känna inspiration igen! TACK för det! Å tack för skrytet i din senaste kommentar! Mycket lägligt, precis då det behövdes som mest! :) Tack för det!
Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

jättefin påse!
lyxigt med frisörbesök, träning ochz middag med tjejkompis!! hoppas ni hade riktigt trevligt!

Hannis sa...

Duktig på att sy du!
Kanske ska skicka min syhög till dig i stället=))
Måste ha varit din väska som lockade fram solen!

Lät ju hur skönt som helst med hårmassage!!