onsdag 13 februari 2008

Nu vill jag ha grönt hemma!

Köpte i helgen underbara (tycker jag alltså, men det är helt ok att tycka annat!) assietter på Indiska, gröna sköna. Det jag skulle köpa var fyra muggar, vita ganska neutrala, men så såg jag de Gröna. Men jag lyckades! stoppa! mig själv! och inte köpa även fyra gröna muggar. En bedrift. Då såg jag... assietterna... och det skulle ju bli en välllldigt fin kombination med de vita muggarna. Och i kassan förstod jag att det var Rätt Beslut.

Muggarna var köp-fyra-betala-för tre, det visste jag, men tjejen i kassan sa att det var samma sak med assietterna. Det visste jag ju att det inte var, hon såg min tveksamma min och hennes kollega i kassan bredvid sa att det bara gällde muggar. Jag sa "det var inte min idé, det var din kollega". Men "min" kassörska stod på sig och tyckte jag skulle få även assietterna fyra-för-tre. Inte kan man tacka nej till det :-) En liten "bonus" var också att de hade prislappar som går att ta bort! Hur superlätt som helst, det är man verkligen inte van vid.

Att välja är inte min starkaste egenskap direkt... När jag väl fotat och frilagt en liten tallrik så kunde jag så klart inte välja bakgrundsfärg så det blev lite olika (jag äger ju trots allt Fyra assietter). Nu ska det bli ut med brunt/turkost i köket och in med mer vitt + fräscha gröna inslag.


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket fynd!! Sådana kassörskor borde det verkligen finnas flera utav!! :)
Undrar om jag kan hitta någon sån idag när jag går upp på stan upå lumchen? Värt ett försök iallfall!
Fina var dom din assitetter!

Ha det bäst!
Stor Alla ♥-dag kram till dig!