fredag 24 juli 2015

Sytt solglasögonfodral i vaxduk, lockade fram solen!

Mitt första projekt i vaxduk! Ville börja med nåt enkelt för att känna efter hur det funkar och tänkte att mitt glada prickiga tyg (plast) skulle passa bra till solglasögonfodral.

Färgerna lyser liksom upp tillvaron och när jag sydde fodralet igår så tänkte jag en önsketanke, tänk om det kunde locka fram solen. Och det funkade!!! I dag var ääääntligen solen tillbaks, för en dag i alla fall...

Solglasögonfodral i prickig vaxduk

Fodralet är helt rakt, förutom de rundade hörnen, jag ritade av det gamla (tråkiga svarta) som jag hade. Formen gör att det även funkar bra att ha som fodral till mobilen.

Jag är väldigt nöjd med färg och form, men det blev ju alldeles för mjukt så jag ska införskaffa nåt passande mellanlägg och tillverka ett fodral till, kanske i en annan färgkombination då. Och det lär ju bli fler skapelser i vaxduk så jag tar och lägger till en egen etikett i bloggen för det.

Fodral till solglasögon eller mobil

1 kommentar:

Choices by Annie sa...

Så fint solglasögonfodral, jag hade verkligen behövt ta hand om mina solglasögon bättre. Här slängs de ner i väskan utan fodral, vilket leder till väldigt repiga solglasögon.

Fin dag till dig
Kram
Annie