lördag 19 april 2014

Glad påskig present och glada apor

Mottagaren av denna lilla present, en minipapperspåse med lite fluff och lite piff, blev glad. Och glada är ju också färgerna. Ja det var nog inte färgerna eller fluffet som mottagaren blev glad av, utan prasslet som gömde sig under silkespappret :)

Minipapperspåse som presentförpackning


Glada och underbart söta är också dessa apor. Kan någon säga annat än att detta är VÄRLDENS underbaraste tyg?! Som jag inte alls behöver och inte riktigt vet än vad jag ska göra med, så jag lyckades i alla fall säga ett liiitet nej till mig själv och bara köpa en meter av stuvbiten som var på totalt ca tre meter.

Underbat söta apor på färgglatt tyg

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Visst är det märkligt det där att varje tyg är det finaste man någonsin sett?! Jag drar till storstan imorgon och sitter lite och dividerar med mig själv om jag ska ta en sväng till Stoff och stil.. men det tar ju ett tag att ta sig dit med kollektivtrafiken, och så har jag ju bara den lilla resväskan med mig... hm, vi får se vad det blir.

Och roligt att se att jag inte är ensam om att stajla om flaskorna på badkars- och handfatskanten. Bort med alla grylliga mönster, jag vill bara ha frostade plastflaskor eller i brunt glas. Det hälls och grejas för fullt med diverse vätskor för att få till det. Herr Fröken höjer ögonbrynen och fattar inte riktigt vitsen... kanske för att jag inte har satsat på märkning och han inte fattar vad som är balsam och vad som är schampoo tex.. men man får väl lära sig!!

skapa och inreda sa...

Visst blir man glad av de söta små aporna, jättefint tyg. Hittar massor av härlig inspiration inne hos dig.