torsdag 30 december 2010

Gott Nytt År!

Ojoj vad tiden går, började inte 2010 nyss??? :) Men visst är det väl nån som har skruvat upp tempot på tiden?! Jag som tänkte att jag skulle öka på bloggandet lite, eftersom det var så klent framför allt i våras, men så gör jag ett inlägg och vips så har det plötsligt gått en vecka!

Sen kan man ju t.ex undra varför jag inte förrän nu visar upp min fina klocka som jag köpte på Hem-mässan, i oktober... Ehhh, för att jag hade så många andra bilder i inlägget om besöket på mässan...? Näe, för att jag först i julfixet äntligen packade upp den ur kartongen...

Jag hade ju liksom redan på känn när jag köpte den att det inte fanns nån ledig plats på nån passande vägg för att hänga den, men jag ville så gärna ha den så jag tänkte att jag hade nog fel :) Sen har jag klurat på en lösning och en tidig idé var att ställa den i bokhyllan, men hur? Det blev på fjärrkontrollslådan, ganska stadigt i alla fall :) Och jo, de virkade snökristallerna hänger kvar i järngranen, fast de var lite för stora :)

Stor klocka
Och så klart ett litet fyrverkeri som avslut på året, nä ingen tjuvstart, en bild från senaste nyårsfirandet, härom veckan typ va? ;)

Nyårsrakter 2010

7 kommentarer:

Systrarna Karlsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Systrarna Karlsson sa...

Gott nytt önskar vi dig med. Och visst känns det som om tiden går mycket fortare än den någonsin gjort. Mycket vacker klockan var och den passade alldeles utmärkt jämte granen tycker vi.

Hoppas du får en ljuvlig nyår.
Systrarna Karlsson

Call design sa...

♫•*¨*•.¸¸ Gott Nytt År!¸¸.•*¨*•♫

Lisbet sa...

Tiden den går, alltför fort emellanåt.
Fin klocka!

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dej!

Jo sa...

Gott nytt till dig med!

popetotrora sa...

Gott Nytt År till dig också!! Hoppas du hade en riktigt lyckad nyårsafton igår!!

Call design sa...

Vad kul att du vill lära dig frivoliteter, proffs är jag inte men om du vill ha hjälp eller har några frågor så hör gärna av dig!
Många må gott hälsningar