tisdag 16 juni 2009

Gröna sköna oooooemoståndliga :-)

Egentligen skulle jag kunna lämna det här inlägget utan ord, kommentarer är liksom överflödiga... Indiska, gröna koppar, kööööp!

Jag försökte verkligen stå emot. Men, jag brukar dricka kaffe i glas hemma, och det betyder ju med andra ord att jag inte har några kaffekoppar (som jag gillar), och alla de närmsta vännerna är tedrickare så det har ju egentligen inte varit nåt problem att vara utan bra koppar.

Det är lite blandade mönster, fyra olika närmare bestämt, och jag ville ju vara säker på att just de här kopparna skulle få komma till ett hem där de skulle bli uppskattade in in minsta lilla snirkliga detalj så jag slog till :-)

Gröna sköna koppar
Invigning av kopp :-)

En kopp kaffe
P.S. Hört på bussen, när den åkte förbi en jaktaffär som har en massa uppstoppade djurhuvuden i sitt skyltfönster "Oj kolla, de har dödat en hel dinosaurie!". (Det var en noshörning...).

7 kommentarer:

Mari sa...

Indiska har mycket snyggt i porslinsväg, blir lite halvsjuk varje gång jag går in där. Jättegulliga koppar...hoppas de smakade gott att dricka ur.

Spikmattan har fått vila två dagar för min kusin har varit här så jag undrade just vart dagarna tagit vägen....ska ta mej ett "ligg" i kväll när jag kommer hem från jobbet.
Tycker den är riktigt skön nu, somnade på den i nästan en timma häromdagen....

Kram och ha en bra dag!!

Jenny sa...

Åh va härligt, ännu en blogg helt i min smak - tack för att du kommenterade hos mig! Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Jomen, det är ju precis så jag tänkte när jag kände att det korsstygnsbroderade fatet måste få komma hem till mig. Det måste få komma till ett hem där det verkligen uppskattas.

Vi kommer att härbärga i Solna. Tack vare vissa kontakter inom kollektivtrafiken har jag fått en mängd tips på olika resvägar, men som mest känns som att de är utvalda för att man ska kunna resa med så många olika transportmedel som möjligt. Jag vill ju bara att det ska gå fort! Men annars får det väl bli tunnelbana till Fridhemsplan och därefter buss?! Herr Fräken vill ju igen åka ut till BArkaby Outlet där vi var förra sommaren och han fyndade massor av jeans. Jag ser framför mig tbana till Fridhemsplan, byte till grön linje till t-centralen, byte till pendeltåg till Barkaby station och byte till buss... oh vilken härlig tur det kommer att bli...!

Men Excel? Jag har väl påpekat tidigare att det ju är ett obegripligt program!!

Nu ska jag försöka att fortsätta att se Miss Marple. Fast de har slängt in Miss Marple i en bok hon inte alls var med, politisk sidointrig, tagit bort en tidningskung, slängt om i händelsekedjan och allmänt gjort mig upprörd...

Em sa...

Väldigt fina koppar!

Hannis sa...

Fina ju!
Själv dricker jag kaffe i lattéskålar eller stooora glas.

Vet du vad som har landat i min brevlåda i dag??
Inspirerad av dig=))
En Flower loom!!!
Ähum...Vet inte riktigt vad jag gett mig in på!!

Glad midsommar!

svartataket sa...

Vad fina dom var!
Önskar en fortsatt härlig midsommar!

lolla sa...

hejsan
Åhh vilken härlig blogg du har,har kikat runt hos dig en lång stund hit kommer jag tillbaka
kram lolla
www.lollashus.blogg.se