söndag 17 maj 2009

Så orättvist + smaktest

MEN så orättvist livet kan vara! Med stor motvilja ;-) begav jag mig idag mot Village för att köpa en bit till av Salix-tyget. Slut!!! "Det är slut i alla våra butiker i hela landet". Men alltså, borde de inte först kolla med kunder som köpt av tyget om de vill ha mer, innan de säljer till andra kunder? Antagligen inte... Men ok, jag får sätta in en Plan B.

Nåt som jag varit på jakt efter en längre tid är ju ett lämpligt offer (läs plåtburk) för att klistra servett på och det jag ville uppnå var nåt i stil med den här roslådan/burken. Jag såg nämligen en jättefin burk på Årstiden för ett tag sen men tyckte den var för dyr. Den här hittade jag för 129 kr på Drömhuset, den på Årstiden var klart dyrare. Vad jag kan minnas… eller så kändes det bara så, 129 känns liksom lätt att acceptera när jag inte kunde hitta nån lämplig att klistra på.


Fin burk
Det är ju länge sen jag hade ett smaktest men här kommer ett mycket viktigt. Klasisk Singoalla är nog min favorit bland färdigköpta kakor och så såg jag plötsligt nåt nytt (ja jag har i alla fall inte lagt märke till den här förut), Singoalla lakrits! Faktiskt... riktigt gott!

Singoalla lakrits
En annan ny syn i skafferiet är inte en nyhet som produkt, men i ny design. Sirapsflaskan har blivit genomskinlig istället för vit, och fått en hällpip, som har nån sorts gummihinna inuti så att man inte ska kunna få en droppe för mycket eller?

Sirap i ny design

3 kommentarer:

hallakulle sa...

Singoalla Lakrits låter i allra högsta grad som något jag borde gilla. Måste testa!

Millan sa...

Singoallan har blivit en favorit här, vi har provsmakat ett par paket redan ;)

svartataket sa...

Lakrits? spännade! den måste jag testa!!

Trevlig helg!