lördag 16 maj 2009

Ljusare tider på tygtavlan

Jag tyckte att det började kännas lite dystert med de mörka färgerna på tygtavlan så nu har Lilja bytts mot Salix, Serholt-tyger båda två.

Men efteråt... så känns ju gardinerna murriga och dystra, måste kanske åtgärdas ;-) Hmmm, allt annat känns faktiskt lite för dystert i jämförelse, oj hjälp. Jag får nog köpa lite mer av Salix och sy nån kudde till att börja med, ja jag får nog ta en sväng till Village imorron, nämen åh så jobbigt ;-)

Tygtavla Lilja
Tygtavla på gång
Tygtavla Salix

5 kommentarer:

Hannis sa...

Oooo,vilken kamp!
Att du kanske måste ge dig av till Village...*garvar*

Fasiken vad snyggt tycker jag!
Fållar du kanterna innan eller räcker det att häfta dit tyget?

Har förresten skrivit ner dina tips på affärer på en lapp.
Så nästa vända i Stockholmo blir det förhoppningsvis handlat.
Men då måste jag släpa fram min ovän symaskien...
Kan bli vad som helst.

Fröken Fräken sa...

Stiligt stiligt! Själv hann jag med en tur till Village i tisdags, men det var inget som riktigt ropade på mig. Jag är bra på att hitta grejer i katalogen som sedan aldrig finns i affären.. Jag skulle vilja ha deras tyg som bara ha blad i svart och vitt på metervara, men det fanns naturligtvis bara färdigsytt.. pfhui!! Däremot har jag haft svår ångest över olivträdet som jag inte köpte från Hötorget... tur man ska till Stockholm den 27 maj igen! Kan du ta och sätta Hötorget under bevakning fram tills dess så att ingen köper upp alla olivträd? ;-)

Men det är ju så det alltid är. Man sätter upp en tygtavla som ska sätta piff där hemma, men istället får det till följd att man vill byta ut allt runt omkring istället. Så är fallet med mina två spetstavlor (en visserligen bara på idéstadiet) så nu är jag återigen på jakt efter andra tyger till kuddar.

Det var verkligen lite si och så med vädret i Sthlm, här har man ju fått höra att det i princip är sommar där.. och det kanske det är, alla andra dagar.. Det var svalt att ta sig hem från Djurgården i bara jeansjacka...

Lycka till med den otroligt självuppoffrande besöket på Village! ;-)

Jo sa...

Ånej, ånej, hur ska du klara av det? Det som är SÅåå jobbigt?! ;)

Det bidde ju finfint med det ljusare tyget på tavlan. Jag borde verkligen se över mina väggar hemma. Tråkiga är vad de är!

Här ute i rucklet blir jag glad bara väggarna blir målade, så det är ju lite skillnad på amitionsnivån.. ;)

Mari sa...

Vilket snyggt tyg, inte konstigt att det tagit slut, ska gå en sväng bort till Village och kolla..vem vet?

Tar du bort det gamla tyget innan du sätter på ett nytt? Det är ju ett jäkla jobb. Funderar på att byta ett tyg på en tygtavla men inte fasen orkar jag ta bort det gamla eller gör jag det? Får funderar sen måste jag hitta ett annat tyg oxå.

Ha det så gott o kram!

Simon Enarsson sa...

Hej!

Jag blev jätteförälskad i tyfet på tavlan. Undrar om du kan tänka dig att sälja det? Du kan maila mig: andpej85@hotmail.com

Mvh Andrea