onsdag 5 december 2012

Frivolitetspyssel för säsongen

Har gjort några fler små frivolitetsgrejer. Den här... borde jag ju inte visa upp nu, det var lite fel säsong för den hör ju till påsken :)

Påskägg/påskpynt i frivoliteter

Och hoppsan, det här var visst sommar... Men lite fjärilar och blommor gör man ju titt som tätt, för att göra av med det sista garnet på skytteln.

Fjärilar och blommor, frivolitetspyssel

Här kommer det som jag egentligen skulle visa. Två små julpynt, en julklocka och ett hjärta som kommer att hängas som dekoration på några blomkrukor.

Julpynt i frivoliteter, klocka

Julpynt i frivoliteter, hjärta

Och så fort jag orkar fästa trådarna på den här så ska jag visa vad de är för nåt...

Nästa frivolitetsprojekt

2 kommentarer:

Hannis sa...

Det kan behövas nu, lite fjärilar och sommarkänsla!
Fina saker har du skapat och som vanligt (som jag alltid tjatar om) så är det sånt där som får mig att fundera på det där med tålamod.
Alltså det där tålamodet jag inte har=))

Hoppas att du har det bra i snön!!

Fröken Fräken sa...

God jul i stugan! (ja, för nu tycker jag då att det är jul, för imorgon tänker jag bara gå omkring och se ut som jag jobbar, så det så!)

Jag brukar ju vara ganska bra på att se hur något är gjort och då kunna göra likadant. Men baske mig om jag ens begriper var sådana där frivoliteter börjar eller slutar. Och jag tycker att allihopa passar när som helst när det behagas. Vad var det för påskigt med den första?

Och jag håller med Hannis, nu behöver man verkligen blommor och fjärilar! Fatta det har fallit 80cm snö här på fem dagar. Och kan man tänka sig vad som händer nu? Jo, det börjar snöa igen! Så hör du ett avgrundsvrål ända till huivudstaden så är det Fröken Fräken som tar ut sin ilska på vintern!