fredag 12 mars 2010

Vispen och Vårblommor

Igår gjorde jag omelett och det är så roligt, själva vispandet, även om det är så mycket. För att... då använder jag äggknäckarskålen :-) alltså den söta vispskålen som jag köpte på julrean och Vispen som jag gjorde på trådslöjdskursen i höstas.

Jag gjorde ju bara som läraren sa och tänkte, vad ska man ha den här konstiga vispen till. Men den är helt underbar!

Visp och skål
Underbart är det också med vårblommor, som jag köpte lite i mataffärn härom dagen. Åhhh, jag undrar vad det ska bli för väder i helgen, jag skulle vilja tvätta fönstrena, de är ju SÅ smutsiga! Förra helgen var kall men det var bra, sista chansen att frosta av frysen liksom, och nu är den fin, men uuuuh, mina fönster!

Vårblommor 1

Vårblommor 2

Vårblommor 3

5 kommentarer:

Elsa sa...

Du har en Award att hämta hos mig!
Trevlig helg.

lolla sa...

hejsan
ojsan vilken rolig visp, den är nog väldigt bra skulle jag tro och kul att du gjort en själv.
Fina vårlökar i lila och gult du fotat våren är på väg...lycka..
kram lolla

Lisbet sa...

Härliga bilder av blommorna!

Fröken Fräken sa...

Bästa vispen är ju den man gjort själv! Så länge det inte är en elvisp som jag skulle försöka mig på att göra själv, för det skulle förmodligen inte gå så bra! Elavbrott i hela stan mera troligt..

Här är det strålande sol och takdropp när solen ligger men, men annars minusgrader fortfarande. Härdad som man är så vågar man ju inte hoppas på att våren verkligen är här. Man får mer vara glad över det lilla och bli förbannad när det snöar igen. Men man kan ju hoppas att det inte blir fler dagar med -25!!

Så kan jag ju bara förvarna, sötaste jycken figurerar på bloggen idag! Dock var det stört omöjligt att fota honom igår, då han bara lurvade sig in under täcket så fort jag kom farande med kameran. En bortskämd fotomodell kan man tänka. Så det fick bli ett lite äldre foto, där han har bästa minen på sig...

Caroline sa...

Fin vistp Kul att ha gjort den själv och att den funkar. :)